Vålerenga – Ulf fra Sandnes 4-0

Gaukereiret gauket ikke all verden da Børven og resten av Vålerenga inviterte til skytetrening på Ullevaal. Kampen var fiks ferdig før den var skikkelig i gang og 4-0 var et alt for snilt resultat.  Vålerenga – Sandnes Ulf Tippeligaens 21.runde – Ullevaal Stadion 31.08.2012 – 8.795 tilskuere Vålerenga Bob tok imot Sandnes Ulf til det som lettest … Fortsett å lese «Vålerenga – Ulf fra Sandnes 4-0»

Gaukereiret gauket ikke all verden da Børven og resten av Vålerenga inviterte til skytetrening på Ullevaal. Kampen var fiks ferdig før den var skikkelig i gang og 4-0 var et alt for snilt resultat. 

Vålerenga – Sandnes Ulf
Tippeligaens 21.runde – Ullevaal Stadion 31.08.2012 – 8.795 tilskuere

Vålerenga Bob tok imot Sandnes Ulf til det som lettest kan beskrives som skytetrening med motstander. Sandnes Ulf stiller med den svært godt likte Tommy Høiland på topp, det hjelper ikke gå ut i media og si at «Lillestrøm er et drittlag» når du er totalt uspiselig selv. Vi har nok kapasitet til å hate begge parter. I selve kampen tar det 3 minutter før Børven putter en ball bak Aslak i buret – linjedommern veiver med flagget som om han skulle ha parkinsons og tourettes og minst et syndrom til, får vel stole på han…for denne gang!

Larsen, Børven og Fellah – 3-0 etter 20 minutter. Et noe heldig 1-0 av Larsen som pirker inn en retur fra Diamankas stolpetreff (Noen har hatt avslutnings-trening med Morten Berre), en god prestasjon av Børven som vrir seg 180 grader inni i boksen og plasserer ballen fint nede i hjørnet – også første omgangs store prestasjon fra Fellah i det han hamrer ballen opp i krysset fra 18-20 meter. Sandnes Ulf henger ikke med i svingene, nesten så mann skulle tro de løp i olje (heh!). Man kan kanskje ikke forvente mer av laget som kommer fra stedet selv Stavanger ser ned på, blir som når de som sitter inne for mord ser ned på og hater pedofile.

Det er svært lite liv fra Gaukereiret, ikke at de har så mye å gauke for – men når klubben sender flere med støtteapparatet sitt enn det supporterne klarer å sende selv, blir det fort lite gauking. Sender et lite forslag til Gaukeberget – gjør som Lyn og ta med dere svære jævla bilder av supportere og klin det opp på hele tribunen, funker fjell og alle tror plutselig dere har supportere. Geniale med det er at supporterne deres står jo stille uansett så ingen merker sånn sett noe forskjell.

Aaron Samuel kommer inn og Ulf er i det gavmilde hjørnet. Etter litt klabb og babb, som jo drittlag som regel har, er Samuel helt alene med Aslak som nok en gang må plukke en ball ut av nettet, scoringen i debuten er jo aldri feil. Brukte hele 5 minutter på å putte første målet, kald og god avslutning.

Når man leder 3-0 til pause, tar man det gjerne litt piano etter hvilen, ikke at vi trenger å spare på kreftene siden det ikke er noe mer herlig kvalitetesfotball fra Tippeligaen før 16.september når vi skal oppover i landet og rive i noen barter. Vanligvis lar man motstanderen føre kampen i sitt tempo når man har en god ledelse på tre mål. Problemet med Sandnes Ulf er at de er for ræva til å føre noe som helst, de kan sikkert føre med Stabæk ned i Adecco, men stort mer føring blir det ikke.

Vålerenga er heller ikke veldig keene på å skru opp noe særlig tempo utover i omgangen, det blir noen avslutninger her og der og det er nok av sjanser til å score både 5 og 6-0.
Fellah spiller nok en strålende match, leker Cirkus Arnardo med Ulf og topper det hele med et kremmerhus av en scoring. Børven får sitt første i drakta, og Aaron Samuel scorer uten å overbevise undertegnede helt i løpet av de skarve 30 minuttene vi fikk sett. Ingen som skilte seg noe veldig ut på den negative siden, et par personlige feil her og der men vi er fortsatt i Norge og det er Tippeliga. 4-0 og 3 enkle poeng i en kamp vi styrer fra første spark på ballen.

Se flere bilder fra kampen her.

Kampfakta

Mål:
1-0 Larsen 10.min
2-0 Børven 16.min
3-0 Fellah 21.min
4-0 Aaron Samuel 67.min

Vålerenga 4-2-1-3
Hirschfeld. Larsen(Akinyemi 78.min), Muri, Gonzales, Thomassen. Hæstad, Hæstad, Diamanka(Anene 76.min), Børven, Fellah, Barret(Olanare 61.min), Bojan
Vålerengas supersubs:
Kongshavn, Solli, Berre, Suleiman, Anene, Olanare, Akinyemi

Ulfs lagoppstilling:
Falch, Aanestad, Espedal, Frejd, Holmvik, Helle, Bertolt, Skjølsvik, Thorsteinsson(Bytyqi 86.min), Gytkjær(Thorsteinbø), Høiland
Reserver: McDermott, Pepa, Thorsteinbø, Bytyqi, Vindnes, Traustason, Sola

Gule kort:  Gytkjær (3.min) og Fredj (69.min)
Røde kort:  Høiland fortjente rødt for å være seg selv.

Spillerbørs Vålerenga

Hirschfeld – 6
Larsen – 5
Muri – 5
Gonzalez – 5
Thomassen – 5
Hæstad – 5
Diamanka – 6
Børven – 5
Fellah – 7 BB
Barrett – 5
Zajic – 6
Innbyttere:
60 min: Samuel – 5
75 min: Anene – for kort tid
80 min: Akinyemi – for kort tid

Godt gjennomført kamp av Vålerenga, nesten underlig hvordan såpass mange nye spillere klarer spille sammen. På den annen side fikk vi endel stryk av Molde, dermed sier kanskje denne kampen noe om nivåforskjellene mellom topp og bånn i ligaen. Og Vålerenga ligger nærmere topp enn bånn.

Fellah var suverent best, han skaper så mye. Spiller sammen med laget og scorer en screamer.

Diamanka ser ut til å bli en skikkelig dirigent, stort overblikk og god presisjon. Falt litt på slutten da han surra bort noen baller, men det var vel de eneste han missa. 2 stk?

Bojan – god. Og så ut som en kaptein.
Resten var bra eller litt bedre. Mens Ulf var dårlig. Helt på bærtur dårlige.

Se fler bilder fra kampen her.

2 kommentarer til «Vålerenga – Ulf fra Sandnes 4-0»

Legg igjen en kommentar