Dagboka mandag 13. august 2012

Det er ikke mye trekk og bevegelse i gardinene i sommervinduet vårt, men Vålerenga har sikret seg en erfaren midtbanespiller for å redde rekruttlaget. Om spissjakten er i gang eller om den er avblåst har vi ikke peil på. Det vi veit er at Vålerenga ikke la inn bud – mens TV2 er dønn sikre … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. august 2012»

Det er ikke mye trekk og bevegelse i gardinene i sommervinduet vårt, men Vålerenga har sikret seg en erfaren midtbanespiller for å redde rekruttlaget.

Om spissjakten er i gang eller om den er avblåst har vi ikke peil på. Det vi veit er at Vålerenga ikke la inn bud – mens TV2 er dønn sikre på at på klubben har gjort det –  på Alexander Søderlund som for alt i verden ikke vil til Vålerenga, men heller ønsker å strande karrieren sin i Haugesund.

Vålerenga har plutselig litt penger å kjøpe for, men det på død og liv kjøpes for å kjøpe? Har ikke klubbens utallige feilkjøp vist at den egentlig ikke kan kunsten? Kan vi ikke la gjengen som drar lasset i dag få prøve seg ut sesongen uten innblanding av nykjøpte «redningsmenn» som ikke nødvendigvis fører til en styrket, sunn konkurranse om plassene, men like gjerne til en surere garderobe med sutring og klaging over for lite spilletid.I kampen mot Odd fredag viste laget at det fungerer helt ypperlig med Chad Barret og Ahmed Suleimann på topp og med Fellah som kreativ gud bak disse. Vi har Pusic og den offensive krafta fra Larsen og Thomassen på kantene er ikke til å kimse av. Vi har tid til å vente med å fly på shopping til vintervinduet åpnes.

Før helga sikret klubben seg Martin Andresen, en lovende old-boys spiller fra Follo som er hentet inn først og fremst for å redde andrelaget vårt i andredivisjon. Les mer om dette på TV2. For øvrig er det fremdeles liv i ryktene om at Torgeir Børven fra Odd er sterkt ønsket i Vålerenga, men det eneste hundre prosent sikre er at Nikolai Næss som har gått på lærlingkontrakt et års tid, nå har tegnet kontrakt ut 2015, og at Aleksander Solli blir i klubben ett år til og ikke bare fram til sesongslutt som opprinnelig avtalt før 2011-sesongen. Vi føler vi sitter inne med gode muligheter til å uttrykke oss enda mer uklart om disse kontraktene, så vi anbefaler heller en tur innom klubbsidene

Vålerenga i dag
Vålerenga 2 spiller livsviktig kamp på Grorud Kunstgress klokka 18. Grorud er nærmeste tabellnabo, laget ligger rett over streken, to poeng foran VIF2. I vår spilte lagene uavgjort 2-2 i Vallhall

Legg igjen en kommentar