Dagboka tirsdag 31. juli 2012

Det ble uavgjort 1-1 mot Brann. Ellers hevder moderklubben LA Galaxy at den amerikanske spissen Chad Barret kommer hit på lån, en annen spiller twitrer på seg en overgang til Vålerenga eller RBK. Det og et sitatjuksovergrep er dagens dagbok.   Kampen mot Brann La oss slå det fast med en gang, dette var intet … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 31. juli 2012»

Det ble uavgjort 1-1 mot Brann. Ellers hevder moderklubben LA Galaxy at den amerikanske spissen Chad Barret kommer hit på lån, en annen spiller twitrer på seg en overgang til Vålerenga eller RBK. Det og et sitatjuksovergrep er dagens dagbok.

 

Kampen mot Brann

La oss slå det fast med en gang, dette var intet sjansesløseri som fikk bergenserne til å reise tilbake over fjellet med løs mage. Brann var nok nærmest seieren med stolpeskudd og en knallhard avslutning av Dawda Leigh avslutning fra 7 meter, der Marcus Pedersen redder på strek. Det overasker dagboka at Dawda stadig får sjansen, også i går var han en tikkende bombe og i tillegg til «skuddforsøket» er han farlig nær å lage straffespark. Fellah var banens gigant så lenge kreftene holdt og Marcus takket for seg med sitt 8 mål på 15 kamper, høyst respektabelt. Et skikkelig referat ventes på VPN seint i kveld.

 

Chad Barret   

Skal vi tro bloggen på hjemmesidene til Los Angeles Galaxy har vi sikret oss Chad Barret på en leieavtale. Spissen som er 27 år er ikke i slekt med Brad Garret(!), storebroren til Raymond fra «Everybody loves Raymond», han er ut fra statistikken heller ikke spesielt målfarlig. Han spilte 18 kamper for LA Galaxy sist sesong og hadde tre målgivende pasninger og ett mål. Det at folk ikke tror det er Messi som kommer, gjør kanskje at han i hvert fall ikke vil slite med et skyhøyt forventningspress. Chad Barret har en seniorlandskamp for USA og fire kamper på U20 landslaget.

Vi venter med å ønske han velkommen til det er formelt bekreftet på klubbens hjemmesider, men ønsker han uansett lykke til..

 

Kjære NRK Hordaland

Vær så snill og slutt med sitatfusket deres! Intervjuer dere Klanens talsmann Kjellsen så svarer han på norsk. Da er det rett og slett ikke tillatt å oversette til røverspråk, i det minste ikke uten å gjøre leseren oppmerksom på at «sitatet er fritt oversatt fra norsk». Vi velger å la være å gi dere linken til dette overgrepet, rett og slett fordi vi ønsker at Kjellsen skal bli skånet for reaksjoner fra massene. Daagboka stoler i hvert fall på deg Kjellsen, det nærmeste du kommer det rurale røverspråket på vestlandet er stygge gurglelyder om morran etter å ha slått opp en gammal drikkeskade, men det får da være grenser. Klask på lanken til NRK Hordaland, snakk norsk, bønder!

 

Jenter 16 i Dana Cup Hjørring

VPN har folk over alt, denne gangen er det en i redaksjonen som var i Dana Cup og fikk med seg Vålerengas jentelag som, etter en litt trøblete innledning, gikk hele veien til semifinalen i B-sluttspillet. Vi gratulerer med innsatsen og håper på enda mere fremgang i årene som kommer.

 

Rykter om overgang på Twitter av spilleren selv

Skal vi tro David Osei Opoku selv, er han snart klar for en norsk klubb, det skal visstnok være snakk om enten Vålerenga, eller Rosenborg. Det er ikke lenger opp til han, men til Gud, twitrer han videre. Opuku spiller i MyPa i finland, kommer fra Ghana og har vært innom amerikansk collegefotball og Chelseas akademi på veien til Finland. Han har kamper for Ghanas U23 lag. Han oser heller ikke mål, men skal være relativt rask og har god fysikk. Altså litt som Pascal Simpson, bortsett fra at han er rask, har god fysikk og ikke er helt ufarlig.

 

Vålerenga i dag

Det er Norway Cup og rekruttene møter Ørn Horten til en kamp som kan gi Vålerenga litt luft til nedrykksstriden med seier og en mer stressende høst med tap. Vi krysser fingrene!

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 31. juli 2012»

Legg igjen en kommentar