Dagboka torsdag 26. juli 2012

Du trenger ikke vinne billett til Bieber-konsert for å gå på kamp mandag, og har du fotballutstyr du ikke bruker, er det nok av dem som vil overta det. When Nothing Else Matters Når det kun er merkevare, logo og ære som gjelder er det lett å overse den lille nødvendigheten kalt penger. Og motsatt. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26. juli 2012»

Du trenger ikke vinne billett til Bieber-konsert for å gå på kamp mandag, og har du fotballutstyr du ikke bruker, er det nok av dem som vil overta det.

When Nothing Else Matters
Når det kun er merkevare, logo og ære som gjelder er det lett å overse den lille nødvendigheten kalt penger. Og motsatt. Når jakta på kronene er det eneste som teller, hvem bryr seg da om litt tapt ære? Nok en gang har det blåst opp til storm i vannglasset. Denne gangen var det tjue gratisbilletter til en Justin Bieber konsert folk fikk i vranga. Hadde det blitt samme oppstyr om markedsavdelinga hadde fristet folk med Metallica?

Klanen.no i ny drakt
På denne linken finner du den nye utgaven av Klanens nettsted. Sidene er under utvikling og vi har for lengst merka oss oppsvinget innholdsmessig. Nesten så vi kjenner pusten i nakken.

Norway Cup – innsamling av brukt fotballutstyr
Som vanlig har Klanen telt på sletta under Norway Cup. Brukt fotballutstyr samles inn og gis deretter bort til trengende over hele verden. Det er behov for alt, drakter, baller og sko først og fremst. Hvis det er noen som har noe liggende så er det bare å komme og levere det på sletta så skal vi sørge for nytt liv til ditt gamle utstyr, skriver Klanen på sine sider. Ikke tenk at det er bare et eller to par sko eller bare en ball. Om alle kommer med litt hver så blir det fort nok til å kle opp et lag eller to.

Klanen – Vålerenga United
Klanen skal tradisjonen tro spille mot Vålerenga United og kampen er lørdag 29.07 ca klokka 16.00. Hvis det er noen som har lyst til å spille så er det behov for å få styrket laget. Kult om noen gidder å møte opp for å se på også, og til de som liker bluss er det bare å kjøre på for vi har egen dommer og observatør som ikke har rapporteringsplikt til NFF. Send mail til svenna@klanen.no hvis du vil spille, har noe fotballutstyr eller om du har andre spørsmål!

Ellers?
Om du har gått glipp av stoff rundt Vålerenga i ferien, er dette kanskje stedet å begynne for å bli oppdatert: Vi står sammen og kjemper og vinner til slutt.

5 kommentarer til «Dagboka torsdag 26. juli 2012»

Legg igjen en kommentar