Dagboka onsdag 25. juli 2012

Det er bare å stålsette seg, nå kommer skarrepakket over fjellet igjen. Det og det faktum at Vålerenga må ha lært markedsføring av nettets gamle sjuke menn, det er utgangspunktet for onsdagens dagbok.   Vise puppa på chat, eller gå på Vålerengakamp Vålerenga benytter seg av triks som nettets verste avskum benytter seg av for … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. juli 2012»

Det er bare å stålsette seg, nå kommer skarrepakket over fjellet igjen. Det og det faktum at Vålerenga må ha lært markedsføring av nettets gamle sjuke menn, det er utgangspunktet for onsdagens dagbok.

 

Vise puppa på chat, eller gå på Vålerengakamp
Vålerenga benytter seg av triks som nettets verste avskum benytter seg av for å få ungjenter til å gjøre som de vil – vi lokker med Justin Bieber-billetter. Hva blir det neste stuntet fra markedsavdelingen og Rimi? Kontantkort og modellkontrakt trekkes ut blant de fremmøtte?  VPN ser i hvert fall at Klanen forutsigbart nok reagerer med harme og kan ikke si at vi er overlykkelige heller. En Vålerengakamp skal være en sterk nok vare i seg selv til at den skal kunne selges uten medgift.

Se også det åpne brevet som er sendt fra flere supportere til klubben som er publisert her på vpn.no.

Hvordan bør vi reagere på dette tullestuntet? Hva mener du? Bør medlemmer av Klanen oppfordres til å delta i konkurransen for så å destruere billettene? Bør vi boikotte konkurransen og bare la de som har interesse for Justin Bieber få vinne? Hva mener du? Kanskje er det noen som både liker Bieber og Vålerenga, en helt umulig kombinasjon er det vel ikke. Skriv din mening  i kommentarfeltet og la deg bli hørt?

Skarrepakket lader opp til mandagens oppgjør
Like dumt som det er lett å gjennomskue prøver lokalpressen i Bergen å lage sak av Marcus Pedersens adrenalinpregede ubetenksomme utrop i kampen mot Stabæk. På røverspråket sitt raller de av gårde om holdninger i fotballen og sanksjoner for å markere alvorligheten i dette overgrepet mot menneskeheten.  Litt underlig er det fra skarrepakket når Brann for bare noen få år siden nektet å beklage følgende annonse på klubbens offisielle hjemmesider: ««Vil du lese om grisebønder og homser i Trøndelag eller ekte mannfolk i Bergen?».

Det blir veldig lett å se en agenda om å skape uro, litt synd og stakkarslig at man må skyve utsatte grupper foran seg, en holdning til likeverd og kamp mot diskriminering som ikke tjener noen, dessverre. 

Klanen lader opp på klanen.no
På klanen.no lades det opp til kampen mot skarrepakket. I går var det Martin som var ute og lovde seier og Kjellsen som forklarte om viktigheten ved å vinne kampen.

Damene klare til å imponere igjen
Lørdag 28. juli møter damene LSK-kvinner i Valhall. Det bør være en fin oppladning til 99-års bursdagen vår den 29. juli. I forrige kamp holdt vi topplaget Stabæk til uavgjort på bortebane, denne gangen forventer vi poeng mot topp- og hatlaget fra Skedsmo kommune.  Vi vil ha seier over LSK i bursdagsgave!

Vålerenga i dag
Skriv din mening om hvordan Klanen bør forholde seg til konkurransen om Bieber-billetter, ta deg en øl og cruise nettet for gamle oppgjør mot skarrepakket.

11 kommentarer til «Dagboka onsdag 25. juli 2012»

 1. Om jeg vinner billett til JB skal jeg annonsere den på finn.no for salg til høystbydende stående i trappa foran Oslo S,motta skambud fra kåte fjortiser for så å spise opp biletten rett foran trynene dems……. 🙂

 2. Toskete å bry seg om, og TOSKETE å ikke ville ha flere folk på kampene for noe som foregår i pausene…
  Klanen greier IKKE å skaffe mer tilskuere, det blir mindre og mindre folk i bendit, og enga greier ikke å dra flere folk, det er meget glissent på kampene, så hva er egentlig problemet ?
  Føler Klanen seg truet at det kommer flere folk til kampene ?
  Vil de ikke sin egen klubb sitt beste ?
  Begynner å lure på agendaen til folk nå, og tydeligvis MYE egoister i Klanen og på tribunene våre for tiden, huff

 3. Jeg fatter ikke at surmaga såkalte supportere klarer å hisse seg opp over stunt som dette! Vi trenger flere folk på tribunen, så hvorfor ikke friste med verdens største pop-idol for tida? Hva f… er problemet, spør nå jeg. Hvis det trekker nye folk til tribunen som forelsker seg i vårt kjære Vålerenga, så hvorfor ikke? Når det gjelder JB, så er han en svært talentfull kar på 18 år, og den siste plata hans inneholder flere små pop-perler (proffe folk som Ludacris hjelper bra på). Hilsen en 40 år gammel Barne- og Ungdomsarbeider.

 4. Honnør til de som faktisk prøver å få folk på kamp. Heller Bieber fans som kommer for å få billetter, enn pøbler i "kule klær" som syns det er tøft å ødelegge seter, eller å påføre klubben bøter for ulovlig blussing.

 5. Jeg må innrømme at jeg ikke helt ser problemet. Det er sikkert en hel del småjenter som nå maser på sine fedre om å få gå på kamp som følge av dette.

  At VIF markedsfører seg mot seg mot dette segmentet er en bra ting, og skal man nå den gruppen må man jo gjøre det på målgruppens premisser.

  Jeg ser ikke at dette tar fokuset bort fra VIF som merkevare eller fra denne spesifikke kampen slik som jeg ser mange mener var tilfellet med Rimi-Bowl.

Legg igjen en kommentar