Dagboka torsdag 12. juli, 2012

Vålerenga spilte en nærmest perfekt første omgang, falt sammen til en kompakt mur i andre, men det holdt og Vålerenga kunne innkassere en småpen 3-2 borteseier mot Odd. Ikke minst var Håvard Nielsen imponerende i går med hattrick, der alle tre målene var av den vakre sorten, og det første mulig kandidat til rundens mål. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. juli, 2012»

Vålerenga spilte en nærmest perfekt første omgang, falt sammen til en kompakt mur i andre, men det holdt og Vålerenga kunne innkassere en småpen 3-2 borteseier mot Odd.

Ikke minst var Håvard Nielsen imponerende i går med hattrick, der alle tre målene var av den vakre sorten, og det første mulig kandidat til rundens mål.

– Det føles kjempegodt! Jeg har ikke scoret så mye i år, sier Nielsen til VG og fortsetter.

– Jeg føler fortsatt jeg har ett steg til å ta her og har ikke noe stress med å dra til utlandet. Skal det skje, vil jeg være best her først, og det er jeg ikke ennå.

Slikt blir vi glade av å høre.

Etter at Vålerenga gikk opp til 3-1 falt dessverre presshøyden litt for dypt ned i eget forsvar og når Odd syntes å plutselig være på alle andreballer begynte en å ane at ledelsen muligens ikke ville holde. Men Odd-spissene hadde scoringsvegring og det nærmeste en kom var en svært billig straffe: det går kanskje an å blåse på én sånn situasjon Fagermo, men ikke to.

Og hva sa trenerene ellers? Dag-Eilev først:

– Det er så stor forskjell på lagene at det ikke skulle gått an å tape. Men det er kanskje sjarmen med fotball, at det beste laget kan tape. Spillmessig er det det beste vi har gjort i år. Vi var veldig gode. Men jeg er selvfølgelig veldig skuffet over resultatet, sa han til Max.

Mens Martin parerer med:

– Vi slipper ikke inn så mange mål, men vi slipper til altfor mange innlegg. Særlig i 2. omgang kommer de til mye innlegg. Men vi forsvarer oss godt i boksen. Det funket i dag, såvidt. De hadde ballen desidert mest og presset veldig på slutten. Jeg vet ikke, jeg vurderte ikke kampen sånn [at det var ufortjent]. Men ifølge Fagernes var det svært ufortjent. Nå er vel kanskje ikke han helt objektiv heller.

Ellers la vi merke til at forsvaret fungerte brukbart, selv etter at Fegor Ogude måtte ut med overtråkk, at Mohammed Fellah er blitt litt mindre ego, at Bojan Zajic og Kristofer Hæstad fungerer godt sammen som defensiv midtbane, at Morten Berre har langt igjen til formen, at Martin Pusic løper mye, og at underlaget på Skagerak arena må være veldig rart. For makan til antall feilpasninger i enkle situasjoner, for både hjemmelag og bortelag, har jeg sjelden sett.

En kunne ta seg i å lure på om kampprogrammet er tøfft for tiden, for spillerene så letter slitne ut det siste kvarteret. Til det er det bare å si «hold ut»: Med et godt resultat mot Molde er Vålerenga virkelig med igjen.

Dermed endte det hele med tre poeng og kontakt med medaljekampen for Vålerengas del. Om

Idioter

Det hender fra tid til annen at det kommer atale mennesker på Klansfeltet, folk som later som om de er super supportere men egentlig har mest lyst til å sloss. Som regel så fungerer Klanens internjustis ganske så bra i disse tilfellene, men i går har det tydeligvis sviktet. Kanskje fordi det var for mange idioter? Varden melder i alle fall at et ti-talls «Klansmedlemmer» lagde bråk helt fra kampstart, slo ned en jente, og avsluttet dagen med å ødelegge stoler på Skagerak arena. For denne heltmodige oppførselen fikk to stykker bli igjen i arresten i Skien. Hele triste historien er å finne i Varden.

Vi kan ikke si annet enn at om dette stemmer så er det antagelig er årets foreløpige lavmål. Vi regner med at utkastelse fra Klanen og kampforbud følger.

3 kommentarer til «Dagboka torsdag 12. juli, 2012»

  1. Fantastisk deilig å reise hjem med 3 poeng igår! Men jeg ble forbanna på de idiotene som synger hyllest-sanger til politi-morderen Schumann,kaster gjenstander på purken og ellers tar ut politihatet sitt fra en arena der de representerer Vålerenga. I tillegg bedriver de herverk som koster klubben penge! Hvem er disse idiotene? Om de hater purken så inderlig kan de finne andre arenaer å ta ut dette hatet på! Ingen av våre supporter-grupperinger bør tolerere at disse elementene utøver dette på tribunene der ENGA spiller! Hva blir det neste? ABB-hyllest? Jeg har gått på match i 25 år,og akter å gå i 50 til,og denne tribune-ukulturen vil jeg alltid kjempe mot! (forøvrig må jeg si det blir helt feil å slippe inn folk(damer eller ei) med motstanderens supportereffekter (ref damen med flagget) på Klanens felt)

  2. Å slå ned jenter er bare så jævla ynkelig, få navnet på vedkommende, så han kan stå frem med skammen sin….
    Vold og dritt har pågått alt for lenge nå, så få vekk de egoistiske driittunga i Ultras og Ikaros, de gjør så mange nå ikke drar på hjemme og bortekamper

Legg igjen en kommentar