Dagboka onsdag 27.juni 2012

D-dag   Vålerenga i dag Martin skal i møte med Sportslig utvalg, et møte som har vært berammet lenge og som holdes jevnlig. Denne gangen blir det vel en litt annen agenda enn vanlig. Vår mann i VPN skal uansett henge litt rundt på Valle hele dagen. Først og fremst for å fotografere treninga og se … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 27.juni 2012»

D-dag

 

Vålerenga i dag
Martin skal i møte med Sportslig utvalg, et møte som har vært berammet lenge og som holdes jevnlig. Denne gangen blir det vel en litt annen agenda enn vanlig.

Vår mann i VPN skal uansett henge litt rundt på Valle hele dagen. Først og fremst for å fotografere treninga og se damenes cup-camp mot Sandviken kl 18 (nei, Vålerenga er ikke ute av cupen), men også fordi han er en pervertert kikker som vil være der når folk hopper ut av vinduene.

Mens vi venter på om noe skjer, er ikke Tjærnås-bloggen i Aftenposten  På tide å si farvel, Andresen! den dummeste lektyren å fordrive tida med. Tjærnås mener at Martin må vekk, men når det gjelder synsing fra tidligere vålerengatrenere (i følge TV2) ser Vidar Davidsen helst at Martin blir:

– Jeg synes de bør prøve så langt det lar seg gjøre å finne en ny plattform å jobbe ut fra. Martin må være villig til å gå i seg selv og endre seg selv i forhold til måten å være leder på. Det må ryddes opp i spillergruppen også

Det var alt for i dag. Dagbokmannen har gått hjem, han ble visst uvel av å høre Nordeas sponsormann i Sporten på NRKs Dagsrevy i går. Se og les hvorfor her.

 

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 27.juni 2012»

  1. Kjenner igjen Enga nå, kaos, rykter og fjas. mangler bare at det kommer frem at kontrakten til Martin er skrevet på pølsepapir. Jeg synes det var godt med noen stile år( og kunne le av pippene nord for byen og kranglingen der), slippe å lurer på om klubben gikk konkurs osv. måtte de koste rydde og fremstå som en klubb igjen

Legg igjen en kommentar