Dagboka mandag 18. juni

Visse tegn til at EM-pausen skal krydres med fotball: fredag tok Vålerenga en enkel seier i treningskamp og på onsdag er det cup. Grei seier Vålerenga dro til Nesodden på fredag for å møte Ull/Kisa og for å blåse litt slagg ut av sylinderene etter lengre tids fravær fra konkurranse. I motsetning til i vinter … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. juni»

Visse tegn til at EM-pausen skal krydres med fotball: fredag tok Vålerenga en enkel seier i treningskamp og på onsdag er det cup.

Grei seier

Vålerenga dro til Nesodden på fredag for å møte Ull/Kisa og for å blåse litt slagg ut av sylinderene etter lengre tids fravær fra konkurranse. I motsetning til i vinter gikk det veldig greit. Vålerenga kunne spasere av banen etter komfortable 4-2 mot lederlaget i Adeccoligaen.

De som ikke synes 4-2 høres komfortabelt ut burde beroliges av tidslinjen: Mål: 1-0 André Muri (19. min) 2-0 Bojan Zajic (39. min) 3-0 Kristofer Hæstad (61. min) 4-0 Håvard Nielsen (64. min) 4-1 Steevan Dos Santos (82. min) 4-2 Steevan Dos Santos (str. 90. min).

Med andre ord så var kampen i realiteten slutt er 64 minutter og spillerene antagelig godt fornøyd og tilbake i feriemodus. Og det skal de få lov til så lenge de kan tusle av banen med to-målsseier.

– Vi ønsket å ha fokus på presshøyde, gjenvinningsfasen, vending av spillet og høyt balltempo i dagens kamp. Jeg synes det er mye positivt der ute i dag, det eneste er at vi slipper inn de to målene for lett. Mulig det kommer av de mange byttene, sier en ikke fullt så flegmatisk Andrea Loberto til vif.no.

Kamper flyttes

De fleste har vel fått det med seg allerede, men for ordens skyld så bekrefter vi at tre kamper skal spilles på nye datoer/tider.

Lørdag 14/7 Vålerenga – Molde 18:00 TV2 Sport
Søndag 22/7 Stabæk – Vålerenga 16:00 TV2 Sport
Mandag 30/7 Vålerenga – Brann 19:00 TV2 Zebra

Som dere ser av det som står bak, så er dette TV-kamper ja.

Legg igjen en kommentar