Dagboka onsdag 13. juni 2012

I dag fordriver vi ventetida med quiz og vi lytter på radio EM går sin skjeve gang. Fotballpøbler får og tar fokus. Vålerenga har ferie. Men ikke Harmeet Singh. Han spilte 2×45 i Drammen der U21-landslaget  slo Island 2-1 i går ettermiddag. Lars Hirschfeld slapper av med karantene for sitt røde kort i landskampen mot Cuba sist fredag, og ser … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. juni 2012»

I dag fordriver vi ventetida med quiz og vi lytter på radio

EM går sin skjeve gang. Fotballpøbler får og tar fokus. Vålerenga har ferie. Men ikke Harmeet Singh. Han spilte 2×45 i Drammen der U21-landslaget  slo Island 2-1 i går ettermiddag. Lars Hirschfeld slapper av med karantene for sitt røde kort i landskampen mot Cuba sist fredag, og ser dagens VM-kvalik Canada-Honduras fra tribunen. Bergensavisen prøver å slå i hjel tida med «Hjernetrim», tunge spørsmål som skyter langt over stakkars bergenshuer som kun er konstruert for å lage ulyder. Spørsmål nummer 2 i hjernetrimmens letteste kategori mandag var litt av en nøtt:

– Hva heter supportergjengen til Vålerenga?

Hmm? … Sirkus? … Ikaros? … Diskoboys?
Om du klarer å finne riktig svar kan du forsøke deg på neste nivå:

– Hvorfor heter det Klanen?

Vi venter spent på forslagene i kommentarfeltet!

Og med dette setter vi over til Østkantsendinga der de har en gjest i studio, Espen fra Sirkus Vålerenga, som snakker om tribunelivet i Vålerenga. Elles er det en del om EM, og reportasje fra Hønefoss-Vålerenga, pluss musikk og babbel: 

[soundcloud url=»http://api.soundcloud.com/tracks/49334808″ iframe=»true» /]

Legg igjen en kommentar