Dagboka tirsdag 5. juni, 2012

Dagboka gir deg oppdatering på damenes cup og hva våre motstandere i Tippeligaen bruker ferien til. Dessuten mener Solli Nederland blir årets skuffelse i Nederland. Hvor finner Vålerenga sånne spillere?   Cup for damer Vålerengas damer er på vei til Molde, intrigenes by. Der holder Træff til, en liten idrettsklubb som har et damelag i … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. juni, 2012»

Dagboka gir deg oppdatering på damenes cup og hva våre motstandere i Tippeligaen bruker ferien til. Dessuten mener Solli Nederland blir årets skuffelse i Nederland. Hvor finner Vålerenga sånne spillere?  

Cup for damer

Vålerengas damer er på vei til Molde, intrigenes by. Der holder Træff til, en liten idrettsklubb som har et damelag i andre divisjon. Nå er vi såpass langt ned i seriesystemet at de opererer med ulike avdelinger, og Træff sin avdeling er den sjette. Der ligger de trygt plassert midt på tabellen og er nummer seks av tolv lag etter at de grøfta Sunndal 4-0 i sin forrige kamp. Om det snedige klubbnavnet Træff sies det at det har å gjøre med ”å treffe”, men skrivemåten skulle gjøres nærmest opp til talefeilen i distriktet og det ble besluttet at rett stavemåte er med ”æ”. Hva Træff skal treffe er noe uklart.

Hva har så dette med Vålerengas damer å gjøre? I dag spilles andre runde i NM for kvinner. Og motstander er nettopp Træff, Tina Wulf sin tidligere klubb. Det er umulig å tenke seg annet enn at denne kampen er en rein formalitet, men i Molde tar de ikke lett på sakene. Det inviteres intet mindre enn til storkamp på Reknesbanen. Om Vålerengas damer heller ikke tar lett på det ser vi frem til hjemmekamp på Valle i tredje runde.

 

Tyskland vinner

I mangel på skandaler og kamper loffer VIF-TV rundt på Valle og spør tilfeldige Tippeligaspillere om hva de ser for seg det forestående EM bringer. I dag melder Solli om at Nederland vil skuffe, Tyskland vinne og ingen overrasker. Om Nederland skuffer vil det være en overraskelse for de fleste, men altså ikke for Solli. Sånn er det.

 

Tippeligarunden

I mangel på nyheter fra eget lag får vi fråtse i våre motstanderes nyheter. Hareide fikk i dag sparken i Viking. I følge Dagbladet har Vikings styre full tillit til den tidligere landslagstreneren. Som kjent betyr ”full tillit” i fotballen at vedkommende har fått sparken, man venter bare på å bli enige om en sluttavtale.

Da Lyn gikk konkurs rappa Lillestrøm et par spillere fra konkursboet. Konkursboet ville ha trenings- og utviklingskompensasjon for talentene, noe som ble høflig avvist av Lillestrøm med henvisning til Senterpartiets posisjon i regjering og den generelle distriktspolitiske debatten. Lyns konkursbo svarte med rettslige skritt og nå må LSK betale drøyt 420.000,- i kompensasjon samt 153.000,- i saksomkostninger.

– Vi taper over alt for tida,

sukker LSK-leder Per Mathisen til Romerikes blad.

Fortsett med det er vår anbefaling.

 

Kremtopp-Tina

Du kan stemme på dama i dag og, bare klikk her.  Så da får du tida til å gå litt.

 

Vålerenga i dag

Mal hus på Romerike i Vålerengas farger.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 5. juni, 2012»

Legg igjen en kommentar