Dagboka mandag 4. juni 2012

Siden det er EM på gang spiller ikke seniorer ball lenger. Rekrutter og damer derimot, de lar ikke streik eller hagl stoppe seg. Og dermed er vel første dagbok for denne sommeren oppsummert.    Dameball Lørdag måtte Vålerengas damer ta den tunge turen Lillestrøm for å spille fotball mot Strømmen. Eller Bjørkelangen? Uansett hvem de … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. juni 2012»

Siden det er EM på gang spiller ikke seniorer ball lenger. Rekrutter og damer derimot, de lar ikke streik eller hagl stoppe seg. Og dermed er vel første dagbok for denne sommeren oppsummert. 

 

Dameball

Lørdag måtte Vålerengas damer ta den tunge turen Lillestrøm for å spille fotball mot Strømmen. Eller Bjørkelangen? Uansett hvem de er har de funnet det for godt å spille i gule drakter og de kaller seg Lillestrøm. Selv om de ikke har noe med LSK å gjøre har Kanarifugla tatt dem under sine vinger. I forkant av kampen satt bønda ut rykte om at Klanen var store i kjeften og lovet busser til alle. På Romerike er de ikke veldig raske i topplokket, bussene var i forbindelse med kampen mot Røa. Uka før altså. Sånn er det med trege internettlinjer i distriktsnorge, det tar tid før nyhetene når frem. For øvrig var det noen som fant veien til kampen også fra Oslo og de kunne rapportere om at viljen til jentene er tilbake. I noen kamper på rad har de hatt innsats som mest kan sammenlignes med herrenes Tippeligalag, men er nå i bedre humør.  Dette til tross for 0-6 tap. Mer om kampen leser du på damenes side.

Det kan for øvrig neves at denne kampen ble sendt på NRK og sett av 75.000 mennesker, noe som er ny rekord for Toppserien.

 

Tinas opptur

Når vi først snakker om damer er det verdt å nevne Tina Wulf. Hun har krøpet opp en plass på Kremtoppen. Ta turen innom gi henne en stemme. For øvrig kan du stemme hver dag. Dermed skulle du holde deg sysselsatt hele uka.

 

Rekruttgutter

Du må tidlig krøkes for å bli en god krok. For rekrutta sin del betyr det at de må tidlig til gards om gode gardsplagere de skal bli. I helgen måtte de ta turen til Raufoss. Det er nesten der de lager livets vann og helt klart feil side av Mjøsa. Som kjent er syd rett side for Mjøsa. Dessverre gikk ikke kampen så bra. Tap etter to mål i ræva etter hvilen. Sånn er det bare. Ønsker du mer innsikt i saken stikker du inn på klubbsidene.

 

Ferie

Siden det er ferie hender det ikke så mye i vår egen andedam. Selvsagt kunne man skrevet en hel del om Muri sin ferietur til Thailand uten kone og barn, Martin sitt utbrudd på Pers Hotell eller andre spenstige saker. Det gjør vi allikevel ikke, for det ville vært løgn. Vi vet knapt nok hva vi selv holder på med om dagen og vi ikke skal vite hva a-lagets ansatte bedriver tiden med og.

 

Vålerenga i dag

Hva er folks motivasjon for å være Vålerengasupportere. Er det bare for å dyrke eget ego, eller ligger det noe mer bak? Les Hvorfor Vålerenga?, og bli belest.

Legg igjen en kommentar