Dagboka fredag 1. juni, 2012

Fredag og fortsatt et hav av tid til neste a-lagsmatch, men for de spesielt interesserte har helgen mye å by på. Faktisk daglig fra fredag til og med søndag. Ikke minst så er det duket for årets match i 8.divisjon på Kringsjå Kunstgress fredag kl 1830. Da drar Vålerenga 4 på bortebesøk for å ta … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. juni, 2012»

Fredag og fortsatt et hav av tid til neste a-lagsmatch, men for de spesielt interesserte har helgen mye å by på. Faktisk daglig fra fredag til og med søndag.

Ikke minst så er det duket for årets match i 8.divisjon på Kringsjå Kunstgress fredag kl 1830. Da drar Vålerenga 4 på bortebesøk for å ta skalpen til Lyn 3. Dette er en match som må vinnes og der Vålerenga 4 har bedt om mest mulig støtte fra Vålerengas supportere. Hvilken bedre måte å tilbringe en fredag ettermiddag på enn å se Vålerenga gruse Lyn spør vi.

For øvrig og til info: Vålerenga 4 startet opp i 8 divisjon i år, og så langt hatt en litt treg start på sesongen med to tap, en uavgjort og en seier på hjemmebane mot Bislett. Laget mener selv at nivået er langt fra førstelaget – det er jo tross alt 7 divsjoners forksjell, men allikevel spilles det med hjertet på rett plass.

VPN anbefaler alle å ta turen til Kringsjå fredag kl 18.30 for å støtte Vålerenga 4.

Damer og 2. laget

Og er man først i gang med å se Vålerenga møte arvefiender i alternative divisjoner kan man like gjerne ta turen til Lillestrøm, eller rettere sagt LSK-hallen, på lørdag kl 17.00. Da møter Vålerengas damer LSK i toppserien.

Søndag da? Da må man litt lenger ut på landet. Men ikke langt. Raufoss nærmere bestemt. Vålerengas rekruttlag møter nemlig Raufoss kl 16.00 i Raufoss storhall.

Disse tre burde være nok til å fylle helgen med aktiviteter, selv for den mest kresne.

2 kommentarer til «Dagboka fredag 1. juni, 2012»

Legg igjen en kommentar