DAGENS DOBBEL: Bergensera kommer

Sandviken kommer til Vallhall i syvende serierunde på lørdag 19. mai. Kampen er flyttet frem til kl. 14.00 slik at du både rekker å få bort lakrisen mellom tæra og gnidd ut sukaten i øyekroken før du bakfull ramler inn i Vallhall. Rett etter kampen går du ut av hallen og rett på bussen til … Fortsett å lese «DAGENS DOBBEL: Bergensera kommer»

Sandviken kommer til Vallhall i syvende serierunde på lørdag 19. mai. Kampen er flyttet frem til kl. 14.00 slik at du både rekker å få bort lakrisen mellom tæra og gnidd ut sukaten i øyekroken før du bakfull ramler inn i Vallhall. Rett etter kampen går du ut av hallen og rett på bussen til Hønefoss! Hvilken lørdag dette blir!

 

Fine bergensere
Er det ikke rart med bergenserne og deres hang til en-endinger. Ikke rart i det hele tatt spør du meg, med deres simple skarrende rurale dialekt bruker de alle triksa i boka for å ligne på oss fra hovedstaden. Skarrende med spytt rennende ned over haka hver gang de sier «r» har de lagt på en-endinger for å late som dem snakker bokmål, så jævla enkelt og så jævla trist er forklaringa på bergensernes språk.

Sandviken
Sandviken står med 12 poeng på de første 6 kampene og ligger med det to poeng foran oss. De slo Røa 3-2 et resultat som i et perspektiv på et par år er imponerende, men Røa har trøblet litt i sesonginnledningen, så resultatet sier ikke all verden. Vi møtte Sandviken i sesongoppkjøringen og resultatet ble da 2-2. Vi forventer altså ett tett og jevnt oppgjør som Vålerenga vinner.

Sandviken er kvinnefotballens Brann, de har gått opp og ned fra Toppserien de siste 15 årene og er stabilt ustabile. Det vil overraske selv den mest skarrende bygdetulling om ikke Sandviken er ute av det gode selskap i løpet av et år eller to.

Vinner alltid med Tina Wulf
Vålerenga har tre strake seiere og felles for dem alle er at fotballguden Tina Wulf har startet alle de kampene. Det gjør at vi er trygge på tre nye poeng også på lørdag. Tenk deg oppladningen til kampen mot Hønefoss, vi henter tre poeng og du kan sitte i godt over en time og diskutere fintene til Tina Wulf og overblikket til Solveig Gulbrandsen. VPN tror vi vinner 3-1 mot Sandviken og spretter enda en plass oppover på veien mot topp tre i 2012. Tre poeng på lørdag gir oss 13 poeng på de første 7 kampene, det lar seg høre av nyopprykkede kongeblå damer!

Leker med gamle storheter
Vålerenga har imponert hardt og lekt med både Klepp og Sogndal, to lag der man strengt tatt burde stått med lua i hånda og latt seg leke med. Det er bare det at våre damer nekter å gi seg, nekter å la seg pisse på og løper etter hver ball som om den skulle være den siste i verden. Bare se på Becky Agnus, hun er selveste Storbritannia i personifisert utgave. Hu løper ikke rundt dem, hu løper igjennom dem og er en ballvinner og kriger du skal lete lenge for å finne maken til.

Lass med møkk fra Bergen
Vi lar oss ikke lure til å tro at det er klasse som kommer, hadde det vært det ville det ikke kommet fra Bergen. Vi må bare ta i mot all den dritten forbundet sender, spille mot dem, leke med dem og sende dem tomhendte hjem. Denne gangen er det en skuffet skarrende busslast som skal hjem til Bergen. Heller før enn seinere. Våren er en tid for kjærlighet og kåtskap og da er det siste vi trenger bergensere innafor bomringen!

Dagens Tina Wulf fact: 

– Det var overstegsfinta til Tina Wulf som fikk tårnet i Pisa ut av balanse.

En kommentar til «DAGENS DOBBEL: Bergensera kommer»

Legg igjen en kommentar