Tabellbotn – Vålerenga

Kolbotns damelag er i ferd med å oppnå sportslige resultater som står i stil med engasjementet de skaper. Vålerengas bortekamp mot Kolbotn blir garantert en klassiker, men av uvanlige grunner.   Kolbotn, hvem? Joda, de har tre seriemesterskap i fotball i Toppserien og det er sikkert bra, ellers er de mest kjent som klubben som … Fortsett å lese «Tabellbotn – Vålerenga»

Kolbotns damelag er i ferd med å oppnå sportslige resultater som står i stil med engasjementet de skaper. Vålerengas bortekamp mot Kolbotn blir garantert en klassiker, men av uvanlige grunner.

 

Kolbotn, hvem?

Joda, de har tre seriemesterskap i fotball i Toppserien og det er sikkert bra, ellers er de mest kjent som klubben som tar æren for å ha fostret Solveig ”Sola” Gulbrandsen, selv om alle med litt kunnskap om fotball vet at det er omvendt! Solveig Gulbrandsen skapte Kolbotn før hun bestemte seg for å satse seriøst på fotball og dro til hovedstaden. I dag må du lete mellom natt-orienterere, synkronsvømmere, undervannsrugby-spillere og en og annen brevsjakkspiller for å finne informasjon om Kolbotns damelag i Toppserien.  Går du inn på Kolbotns hjemmesider må du virkelig dypt ned i grøten for å finne noe om damene. Jenter -96 i volleyball, de er derimot nevnt.

Etter det som må ha vært et fuktig julebord i februar skulle Kolbotn satse stort og gjenerobre plassen som det de selv oppfattet som et topplag .Fulle folk sier riktignok sannheten av og til, men dette må ha vært rent rør. Tre måneder etterpå ser Kolbotn ut som den kasteballen vi i VPN forventet at de skulle bli.

 

Nettskribent søkes til populære sider

På grunn av voldsom interesse ønsker for øvrig Kolbotnsdamer en ny skribent sine nettsider, ikke så rart den tidligere skribenten må være utslitt etter den andre saken som ble lagt ut siden november 2011. Vi håper serveren til Kolbotns hjemmesider er plassert langt fra stadion, i tilfelle det skulle bli røykutvikling av all pågangen! 

 

Kolbotn – dvergkastingens mekka

VPN kan ikke garantere at dvergkasting stammer fra Kolbotn, men det vi derimot vet med sikkerhet er at Kolbotn er mest kjent ute i verdenfor to relativt småvokste brødre som pælmet hverandre rundt på matta. Det eneste som mangla på topp underholdning var egentlig øl og ”Benny Hill”-musikk.Nå på lørdag skjer det igjen. Vålerenga – norsk toppseries fremtidige gigant – skal slenge og denge rundt på de jentene som lærte litt fotball av Solveig Gulbrandsen.

 

Ikke bry dere om at de er mindre enn dere, sleng dem, deng dem og ta med tre poeng hjem!

 

Dagens Tina Wulf facts:  En landslagstropp uten Tina Wulf, er like unaturlig som feite damer som ikke kan fise!

2 kommentarer til «Tabellbotn – Vålerenga»

Legg igjen en kommentar