Dagboka torsdag 10. mai, 2012

Vålerenga tok seg greit til tredje runde av cupen uten annenomgangsdramatikk av noe slag og her i Granada har temperaturen tippet over de tredve. Alt er med andre ord duket for en kort og grei dagbok. Med den alt for lange historien om tidlige cuptap i minne kunne en med god grunn frykte det verste … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. mai, 2012»

Vålerenga tok seg greit til tredje runde av cupen uten annenomgangsdramatikk av noe slag og her i Granada har temperaturen tippet over de tredve. Alt er med andre ord duket for en kort og grei dagbok.

Med den alt for lange historien om tidlige cuptap i minne kunne en med god grunn frykte det verste i dette 2. runde oppgjøret mot Skeid. Slik ble det heldigvis ikke og Vålerenga gjorde akkurat det som var nødvendig for å slå Skeid uten å ta ut de aller siste kreftene eller skape unødvendig dramatikk. Som skrevet på vif.no så viste det seg at Lyn bød på atskillig mer motstand i 1. runde enn det Skeid greide.

– Vi gikk veldig greit videre. Det var godt å få en scoring i 1. omgang og denne gangen klarte vi å spille fornuftig og ikke slappe av så de inviteres inn i kampen igjen, så det er progresjon, sier Martin Andresen til vif.no etter kampen.

Det var andre tegn som pekte i riktig retning også: blant annet gjorde mannen jeg trodde hadde mistet interessen, Veigar Pall Gunnarsson, en helt grei kamp, og det er noe en får tro han tar med seg videre.
Når det er sagt så syntes vi han godt kunne scoret et par mål i tillegg til straffen han skaffet. Det synes visst en tross alt brukbart fornøyd Martin Andresesn også.

– Du ser at Veigar orker mer defensivt og han er mye kvikkere i vendingene sine som han er så kjent for og da kommer han til målsjanser. Det var en god og kontrollert kamp. Skeid hadde vel omtrent ingen sjanser og Veigar alene hadde vel fem-seks så det kunne godt vært flere mål, men jeg er godt fornøyd med tre, fortsetter han på vif.no.

Andre som gjorde seg positivt bemerket var prugelknabe Dawda Leigh og up and coming Kamar Qaka.

I det hele tatt en hyggelig gjennomkjøring midt i en hektisk kampperiode der flere fikk sjansen til å spille seg i form mens store deler av førstelaget fikk hvilt eller restituert seg fra skade. Slik skal det være.

For orden skyld så endte kampen 3-0 (1-0) til Vålerenga etter mål at Morten Berre, Bojan Zajic (straffe) og Ibba som scorte sitt første Vålerenga mål overhodet.

 

Bortetur til Kolbotn

Vi sakser fra VIF-damenes sider på Facebook: Bortetur: Engabussen reiser til Sofiemyr på lørdag. Avreisetidspunkt klokka 14:00 fra Vålerenga Vertshus og pissepause på Hauketo. Det blir selvfølgelig salg av brunt tøysevann og bussen sørger for at du får se oppgjøret på Alfheim fra pub. Er det ønskelig kjører bussen innom Bohemen eller andre steder på veien også. Det koster hundre spenn (inkludert kampbillett). Påmelding til Morten på tlf 982 58 509.

 

Kremtoppen

Mens vi prater om damefotball kan det nevnes at Tina Wulf er verdens sjefeste fotballspiller. Dessuten spiller hun i blått. Nå er hun utfordrer på «Kremtoppen» hvor hun kjemper mot en bunt triste jenter om å bli «kremtopp». Gi henne en stemme.  Les mer her.

Legg igjen en kommentar