Skeid – Vålerenga 0-3 (0-1)

Etter tre mål og tidenes tredje cupseier over Skeid, er Vålerenga klar for tredje runde for første gang på tre år   Cup er cup og ingen publikumstreffer før vi kommer til finalen. Da kaller NFF det en folkefest, sperrer tilgangen for finalistenes tilhengere og øser gratisbilletter ut til sponsorer som egentlig gir faen og … Fortsett å lese «Skeid – Vålerenga 0-3 (0-1)»

Etter tre mål og tidenes tredje cupseier over Skeid, er Vålerenga klar for tredje runde for første gang på tre år

 

Cup er cup og ingen publikumstreffer før vi kommer til finalen. Da kaller NFF det en folkefest, sperrer tilgangen for finalistenes tilhengere og øser gratisbilletter ut til sponsorer som egentlig gir faen og nyter synet av sine tomme seter på TV.

Stort sett flere spillere enn tilskuere i søndre sving

 
Vi har sett flere folk på Bislett, og Vålerenga og Skeid spilte ofte finere fotball i trikkeserien enn det vi var vitne til i andrerunde-kampen i går. Likevel er vi fornøyde, ingen griner over et avansement i cupen.
 

 

Nå er vi klare for det skøytefolket kaller den harde tredjerunden, det er noe annet enn de altfor harde andrerundene fra i fjor og året før det.

Det sies at fotball på et friidrettsstadion er en håpløs publikumsopplevelse, men 2000 klansfolk og 33 skeidokser fikk vesentlig mer ut av dette enn oss som satset på NRK-webTV.

Vålerenga hadde grepet på dette fra start til mål og var best i alt, iberegnet antall offside. Et nydelig samhandlingsmål med Berre som siste mann før pause, en lekker straffe fra Bojan på fast gress og Ibbas første vålerengamål i andre omgang, var mer enn nok, men vi skulle så gjerne hatt mye mer. Det er ikke bare spillerne som trenger å spille på seg selvtillit.

Minutt-for-minutt-referat ligger på vif-fotball.no.  
Sånt ligger lissom ikke for denne web-TV-titteren
 

Facts

 
Mål:
0-1 Morten Berre 39′
0-2 Bojan Zajic (str) 47′
0-3 Ibba 66′

Gult kort Vålerenga: Mohammed Fellah 43′   
Gule kort Skeid: 2

Tilskuere: 2033
Dommertrio: 3
 

Vålerengas lag:

Lars Hirschfeld (kpt.)

Dawda Leigh (Deniz  Payasil 74′), Simon Larsen, Andreas Nordvik, Joachim Thomassen
Kamer Qaka, Bojan Zajic
Veigar Páll Gunnarsson
Mohammed Fellah (Chuma Anene 65′), Morten Berre (Nicolai Næss 80′), «Ibba» Laajab

 

Spillerbørs

Alle spilte for andre enn bare seg sjæl, og alle fortjener sin femmer.

Én av dem var banens beste.

 

Vi er fornøyde. Godt jobba!

 

 

 

Legg igjen en kommentar