Kremtopp og bortetur

Kamp på Sofiemyr lørdag og Tina Wulf på kremtoppen – det er det det dreier seg om nå   Bortetur til Kolbotn Vi sakser fra VIF-damenes sider på Facebook: Bortetur: Engabussen reiser til Sofiemyr på lørdag. Avreisetidspunkt klokka 14:00 fra Vålerenga Vertshus og pissepause på Hauketo. Det blir selvfølgelig salg av brunt tøysevann og bussen … Fortsett å lese «Kremtopp og bortetur»

Kamp på Sofiemyr lørdag og Tina Wulf på kremtoppen – det er det det dreier seg om nå

 

Bortetur til Kolbotn

Vi sakser fra VIF-damenes sider på Facebook: Bortetur: Engabussen reiser til Sofiemyr på lørdag. Avreisetidspunkt klokka 14:00 fra Vålerenga Vertshus og pissepause på Hauketo. Det blir selvfølgelig salg av brunt tøysevann og bussen sørger for at du får se oppgjøret på Alfheim fra pub. Er det ønskelig kjører bussen innom Bohemen eller andre steder på veien også. Det koster hundre spenn (inkludert kampbillett). Påmelding til Morten på tlf 982 58 509.

 

Kremtoppen

Mens vi prater om damefotball kan det nevnes at Tina Wulf er verdens sjefeste fotballspiller. Dessuten spiller hun i blått. Nå er hun utfordrer på «Kremtoppen» hvor hun kjemper mot en bunt triste jenter om å bli «kremtopp». Gi henne en stemme. Les mer her.

Legg igjen en kommentar