Dagboka tirsdag 8. mai, 2012

Lite nytt i dag. Eller rettere sagt lite nytt for dem som er interessert i fotball. På den annen side kan vi melde at Vålerenga skal møte Manchester United på Ullevaal 5. august. Den kommende og årlige treningskampen har altså funnet sin plass på terminlista, der Haugesund måtte vike med et par dager. Heldigvis et … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. mai, 2012»

Lite nytt i dag. Eller rettere sagt lite nytt for dem som er interessert i fotball. På den annen side kan vi melde at Vålerenga skal møte Manchester United på Ullevaal 5. august.

Den kommende og årlige treningskampen har altså funnet sin plass på terminlista, der Haugesund måtte vike med et par dager. Heldigvis et par dager i riktig retning, slik at faren for samme absurde situasjon vi hadde i fjor kanskje ikke må gjentas. Eller skal Vålerenga spare spillere til bataljen på Ullevaal denne gangen også.

Men det får være grenser for sutring! Det som er klart er at Manchester United har en enorm og pengesterk supportergjeng i Norge som kommer til å sikre at denne kampen ikke ender med underskudd. Dessuten så er det et reelt håp om at United stiller med i hvert fall noen av sine største stjerner i og med at denne kampen nødvendigvis blir en brikke i sesongoppkjøringen for Manchester laget.

– Det vil nok være noen spillere borte, men så nær seriestart kommer de mest sannsynlig med et bra lag og kanskje også noen nye spillere, sier redaktør i united.no, Dag Langerød, til VG Nett.

– Det er utrolig for oss som supportere å få Manchester United til Norge. Nå er det en del år siden sist. Dette blir fantastisk. Det er bare å takke Vålerenga. Spillerne deres som holder med United gleder seg nok veldig, fortsetter Langerød, før han avslutter med å love så godt som fullt hus.

– Skandinavias og Norges største supporterklubb skal klare det. Det kan jeg nesten garantere.

Mer om kampen kan du finne annet steds hen på VPN.

Uten Nielsen og Næss?

Da ser det ut til at vi ikke får med Håvard Nielsen og Nicolai Næss til kampen mot Odd mandag 28.mai. Disse to unge herrer er nemlig tatt ut til andre EM-kvalik for G19-landslaget som avholdes i perioden 24.-31. mai.

Kampprogrammet er som følger.

25.5 Nederland – Norge kl 17.00, Stadion SK Slany
27.5 Frankrike – Norge kl 17.00, Stadion Horni Pocernice
30.5 Norge – Tsjekkia Stadion kl 17.00, Stadion SK Slany

Absurd teater

I avdelingen «man tror knapt det man leser» finner vi et godt bidrag på VG-Nett: Det viser seg altså at Stabæk får fair-play prisen og dermed skal spille europacup i år.

– Vi har håpet på det en stund, og visste vi var nære, men fikk ikke den endelige beskjeden før i dag. Det er gøy, sier Stabæk-trener Petter Belsvik til VG Nett.

– Vi har store forhåpninger om å være en del bedre i juli enn vi er nå, sier Petter Belsvik.

Dette er og forblir en merkelig ordning spør du meg.

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 8. mai, 2012»

Legg igjen en kommentar