Dagboka 23. april 2012

Fortsatt skuffa, oppgitt og forbanna. Vålerenga lot seg tråkke på foran rundt 9000 tilskuere på fredag. Lot seg herje med av drittlaget Sogndal, jyplingen fra en liten fjordarm i Sogn og Fjordane. Damene tapte mot Arna-Bjørnar og som om ikke det var nok tapte rekruttene 1-0 for Valdres. Eneste lille lyspunkt var et svekket juniorlag som innfridde … Fortsett å lese «Dagboka 23. april 2012»

Fortsatt skuffa, oppgitt og forbanna. Vålerenga lot seg tråkke på foran rundt 9000 tilskuere på fredag. Lot seg herje med av drittlaget Sogndal, jyplingen fra en liten fjordarm i Sogn og Fjordane. Damene tapte mot Arna-Bjørnar og som om ikke det var nok tapte rekruttene 1-0 for Valdres. Eneste lille lyspunkt var et svekket juniorlag som innfridde mot Østsiden og leka seg til 7-0 uten nevneverdig motstand.

Kampen mot Sogndal

Jævelig svakt, Martin! Jævelig svakt, gutta! Jeg likte ikke Uwe R. da han var i lillestrøm, men straffeeksersisen han hadde etter svak innsats, burde avgjort vært kopiert fredag kveld. Gidder du ikke yte nok til å slå Sogndal, så kan du yte på et treningsfelt natt til lørdag.

 

Damene imponerte

Det blir ikke poeng av å imponere hvis vi ikke vinner, men Arna-Bjørnar mente de var heldige som dro i land tre poeng mot et vålerengalag som nektet å gi opp på 2-0. Tina Wulf debuterte for Vålerenga og slo corneren bønda heada i eget mål. På lørdag ser du Vålerenga og Tina Wulf leke med Amazon i Valhall kl. 15.00. God gammeldags tribunestemning, garanteres. Sesongkort får du for 200,- i døra, det er billig. Fintene til Tina Wulf er ubetalelige og de får du på kjøpet…

 

Valdres slo rekruttene

Etter seier i første hjemmekamp så det lyst ut for at rekruttene skulle slippe det sedvanlige skippertaket for å sikre plassen til høsten. Tapet mot Valdres bringer oss tilbake til normalen, uten at vi mister nattesøvnen av den grunn.

 

Leka med Østsiden

Våre aldersbestemte lag har måtte møte lokalklubber i Fredrikstad i NM det siste året, både Lisleby , Trossvik og nå Østsiden har stått på menyen. Østsiden var ikke med på notene og reiste småsvimle hjem fra Valhall etter 7-0 i sekken og var etter rapportene svært heldige med det resultatet. Fra referatet til Rune på forumet klipper vi at sjansestatistikken ble vunnet 15-1 for et for dagen noe svekket Vålerenga og da snakket han kun om første omgang.

 

Tur til Bergen

Det er lagt ut 200 billetter til kampen mot bunnlaget Brann i Bergen og de koster den nette sum av kr. 200,-. Så skal du til Bergen må du snarest drasse det du kaller kropp ned i Sjappa. I fjor vant vi 4-1 i Bergen, en herlig opplevelse for de som dro. Kan vi utvide vårt revir til å omfatte både Åråsen og Brann stadion?

 

Lyn i cupen

Det er hyggelig for storklubbene å bidra til glede og inntekter i breddeidretten, denne gangen er det Lyn som får gleden av å møte Oslos stolthet. Stort for dem det. Kampen går på Bislett, Ullevaal ble for dyrt for Lyn. Hørt den før? Etter at vi dytta tøyrestene av det såkalte derbyspøkelset langt tilbake oppi der sola aldri skinner, er det ett fett om vi møter Lyn, eller har en lett restitusjonsøkt.

 

Vålerenga i dag

Kose seg med å lese plassene 14 og 15 på tippeligatabellen, selv om det er tidlig i sesongen. Pris deg lykkelig over at du slipper å se noen av de innsendte spillerbørsene VPN fikk i løpet av helga, der flere av spillerne ville vært skyldig terningkast til langt ut i november.

 

Husk å få med deg Tina Wulf facts på VPN av typen «Hadde Tina Wulf vært om bord på Titanic, hadde hun finta isfjellet». Rot rundt i høyremenyen vår på alle artikler. Send oss gjerne dine egne Tina Wulf facts på info att vpn dott no. Premien er publisering på din favoritt av alle uoffisielle supportersider som omhandler Vålerenga.

3 kommentarer til «Dagboka 23. april 2012»

Legg igjen en kommentar