Dagboka tirsdag 10. april 2012

Etter å ha glist av andre resultater hele mandag er det endelig vår tur. Vi møter Viking og vil med seier klatre opp på andreplass bak serieleder Tromsø. Ellers er det nytt Vål`enga Magasin i salg og vi ser naturligvis på høydepunktene i teaseren vi har fått. Kamp mot Viking Åge Hareide tar med seg … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. april 2012»

Etter å ha glist av andre resultater hele mandag er det endelig vår tur. Vi møter Viking og vil med seier klatre opp på andreplass bak serieleder Tromsø. Ellers er det nytt Vål`enga Magasin i salg og vi ser naturligvis på høydepunktene i teaseren vi har fått.

Kamp mot Viking

Åge Hareide tar med seg et Viking som han mirakuløst nok fortsatt er trener for uten å ha levert nevneverdige resultater i åra han har hatt med siddisene. Årets utgave av Viking ser noe sterkere ut enn de tidligere årgangene til Hareide og det er på ingen måte bare å møte opp å hente tre poeng i kveld. Selv om vi tradisjonelt har hatt et godt tak på Viking, har de spillere som kan gjøre det like surt som været i kveld.

Desverre er det slik at Viking om de hadde vært en TV-kanal, ville vært NRK 2, det betyr for å si det forsiktig at Viking ikke er et lag for massene. Fordelen er at det blir lite folk med talefeil på bortefeltet, ulempen er at disse oppgjørene ofte drar mindre godtfolk også.

 

Vurdering av kampen

Vi gleder oss over at Marcus viste at han er i gang mot godset og er spent på om og i tilfelle hvilke endringer Martin gjør i forhold til de 11 som startet mot Strømsgodset. Med Thomassen og Veigar Páll Gunnarsson ute, tror dagboka at vi starter med følgende lag:

Lars

Dawda-Muri-Ogude-Nordvik

Berre-Hæstad-Singh-Pucis

Håvard-Marcus

Dagboka tror dette holder i massevis og at Vålerenga vinner 2-0 etter mål av Håvard og Marcus.

 

Hyttekjell savner Fc Lyn Oslo

Tidligere hyttelivsentusiast og talsmann for Klanen, Kjell Grønningen, innrømmer i den rykende ferske utgaven av Vål`enga Magasin at han savner Lyn. Det og avskjedsbrevet fra Freddyboy til Klanen er kanskje dagbokas to viktigste grunner til at vi kjøper Magasinet i kveld på Ullevaal.

Ellers nevner vi at magasinet inneholder intervjuer med Pål Breen og kaptein Hæstad. Arild Rønsen har tatt en prat med Ibba Laajab og stoppertalentet Lars Vincent Andersen. Bjørn Viljugrein har tatt ut sitt drømmelag og Morten Pedersen, Knut Espen Svegaarden, Kasper Wikestad og Erlend Nesje skriver om sine forventninger til årets tippeliga generelt og Vålerenga spesielt. Får du ikke fingra i magasinet i kveld må du vente til Sjappa får det i morgen, til Narvesen selger det til uka, eller til usolgte utgaver kommer på Mammut-salget høsten 2013.

 

Dagboka savner også Lyn (litt)

Dagboka kosa seg med herlige ydmykende bilder fra Skien i går der bøfla i kuling og regn ble dyttet under kvalifiseringsstreken av en av sine egne. Bøfla rakk akkurat å få med seg Lars K. Eriksens elleville feiring før de satte seg småforkjøla inn i bila for en lang og kjip biltur. I gleden over denne febersjuke pjuskete gjengen tok jeg meg selv i å tenke at ”dette er ikke hat, dette er bare litt deilig skadefryd”.

Selv om Lyn også var mindre enn oss på alle måter, så mangler Lsk den X-faktoren som gjorde at vi hata Lyn. Vi tapte jo ”alltid” poeng mot Lyn, uansett hvor gode vi var så klarte alltid vestkantsvina å ta poeng fra oss. Det lå som en årelang forbannelse. På Åråsen er det (naturlig nok) som et fjøs, det er bare å gå inn å ta det du vil ha, det er ingen som nekter deg noe. Når du i tilegg veit at når den dagen kommer at dem faktisk slår oss så lager dem t-skjorte og har bygdefest tre dager til enda, da blir det noe trist stakkarslig bonsk over de folka, men det store hatet frembringer det ikke.

Det ekte hatet forsvant dessverre med degraderingen av vestkantkjeltringene og det vil ta tid å etablere det ekte, dypfølte hatet både til Lyn selv og andre igjen. Se bare på XXX, vi liker dem jo ikke, men hvor har de vært de siste ti åra og hvem bryr seg?

Nei, jeg savner Fc Lyn Oslo, Langerud, Brynestad, Henning Berg og triste Woods (han som klipte klanskortet sitt i to da han fikk jobb i Lyn). Jeg bare håper LsK, Brann, RBK eller andre klarer å få det gromhatet tilbake, det ga fotballen en ekstra dimensjon.

 

Billett til Åråsen og sesongkort for damer!

For kr. 200,- kan du i kveld skaffe deg sesongkortet som gir deg adgang på alle damenes hjemmekamper i årets Toppserie! Vi har Tina Wulf, vi har Tina Wulf! For 200,- spenn kan du se fotballnorges største attraksjon sammen med resten av sirkus Vålerenga. Du må ha det, bare må ha det! Sesongkortet får du i sjappeteltet!

Hvor var du da (når det skjer hver gang, kan man strengt tatt bruke når (red.)) Vålerenga slo Lsk på Åråsen, det spørsmålet er det bare ett riktig svar på, ta med klanskort og kjøp billett i luke 8 i kveld.

Vålerenga i dag

Tre poeng og en grei seriestart med 6 poeng etter de første tre hadde gjort seg. En trepoenger og opptur er også en lekker inngang til kampen på Vårt Åråsen til helga. Hvilket herlig liv det er å følge Vålerenga!

En kommentar til «Dagboka tirsdag 10. april 2012»

Legg igjen en kommentar