Dagboka mandag 2. april 2012

Å være online i påskefjellet er en høyrisikosport. Derfor er den første påskedagboka lovlig sein i dag   Forsøket på å sette ny Dagbok-rekord i stille høyde mislyktes, til gjengjeld er jeg  i nærheten av rekorden for seine publiseringer. Beklager, men høyfjells-dagboka fra Sulebu i den norske fjellheimen ble en stor fiasko. Niks dekning her … Fortsett å lese «Dagboka mandag 2. april 2012»

Å være online i påskefjellet er en høyrisikosport. Derfor er den første påskedagboka lovlig sein i dag

 

Forsøket på å sette ny Dagbok-rekord i stille høyde mislyktes, til gjengjeld er jeg  i nærheten av rekorden for seine publiseringer. Beklager, men høyfjells-dagboka fra Sulebu i den norske fjellheimen ble en stor fiasko. Niks dekning her oppe på 1327 m.o.h. Lokalkjente folk henviste meg opp på nærmeste fjelltopp,  men å fiskebeine seg til topps på Suletind med iPaden i råtten påskesnø er ikke hverdagskost for feite fotballsupportere, så jeg vendte nesa nedover og sitter nå med velfortjente øl på Tyinkrysset og prøver å finne noe interessant på www.

 

Jeg er altså i påskefjellet der det hagler fjellvettregler og rasfaren er overhengende. Jeg har surra og gått i brattheng og boltra meg off piste. Rasfare piss off, mener nå jeg. Her oppe i det hvite helvetet er risikoen lik null, det er nede på flate bonde-landet skredene går. Som tribuneraset  i Drammen palmelørdag. At alle minus én kom fra det uten skader var flaks. Så får vi se om supporteralliansen har flaks og når fram med sin reaksjon overfor NFF. Forbundet følger ikke opp sitt eget regelverk, sier NSA i Aftenposten i dag:

 

–  Fremfor å gjennomføre konkrete tiltak som vil gjøre sikkerheten for tilskuere på kamp bedre, har man tidligere foretrukket å ignorere sikkerhetsproblemene frem til det skjer personskader.

 

Norsk Supporterallianse (NSA) krever at NFF umiddelbart gjennomfører en skikkelig kontroll av tribunesikkerheten på norske fotballbaner, med særlig vekt på sikkerheten der bortesupporterne står. NFF har ikke tatt seg tid til å svare på henvendelser fra Aftenposten om tribuneuhellet på Marienlyst stadion, det er vel viktigere for dem å rase litt fra seg i påskefjellet og for øvrig holde mest mulig kjeft i anledning den stille uken.

 

For oss som var på tribunen i Drammen var det ikke helt lett å få med seg hva som skjedde i tillegg til gjerdet som knakk. Slossinga og hvordan og hvorfor blir beskrevet i en godt forklarende artikkel på klanen.no i går  

 

Ingen gjør som Martin
Av småinteressant nytt er interessen påfallende for ikke å gjøre det samme som Martin. Per-Mathias Høgmo sier til aftenposten.no at han garanterer at TIL ikke kommer til å kopiere Vålerenga angående hotellovernatting for hele laget dagen før hjemmekamp.  

 

Skjønner det godt, jeg. Det er unektelig litt upraktisk å lade opp på Holmen fjordhotell i Asker før hjemmekamp i Tromsø.

 

Rosenborgtrener Jönsson er også frampå og sier til VG at han ikke vil løse kontraktproblemer sånn som Martin gjør det. Mens Martin ikke går av veien for å benke spillere som ikke vil fornye kontrakt, og heller satser på dem som vil være i klubben, lar Jönsson  sånne spillere  få spilletid på lik linje med resten av troppen.

 

Skjønner det godt, jeg. Jönsson har jo ikke, som Martin, en haug gode spillere å velge mellom.

 

Billetter Åråsen søndag 15.april kl.20
Åpent salg for klans-og klubbmedlemmer for kampen LSK-Vålerenga i Sjappa fra i dag. Kr 190. Bussbillett kr 100.

En kommentar til «Dagboka mandag 2. april 2012»

Legg igjen en kommentar