Dagboka tirsdag 20. mars 2012

– Ikke flytt fra Oslo, Christina!   En skikkelig lovestory fra TV2sporten preger overgangsryktene i dag, men først noen ord om vår nye mann som har signert ut året:   Martin Pusic Foreløpig siste mann inn i troppen er 24 år gamle Martin Pusic fra Østerrike. Han ble fristilt fra kontrakten med Hull i januar. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. mars 2012»

– Ikke flytt fra Oslo, Christina!

 

En skikkelig lovestory fra TV2sporten preger overgangsryktene i dag, men først noen ord om vår nye mann som har signert ut året:

 

Martin Pusic
Foreløpig siste mann inn i troppen er 24 år gamle Martin Pusic fra Østerrike. Han ble fristilt fra kontrakten med Hull i januar. Denne sesongen fikk han 2 innhopp i serien og ett i ligacupen for den engelske championship-klubben. For det meste gikk han skadet.

 

På La Manga viste han glimt av klasse da han prøvespilte for Vålerenga, og vi tror klubben har handlet riktig når han nå får kontrakt.  Vi tror han går inn som andrevalg og backup for Ibba på kanten, men i første omgang blir han kanskje en slags stand in for Bojan som dessverre fremdeles sliter med skade.

 

Velkommen skal du være, Martin, uansett på hvilken del av banen eller benken navnebroren din velger å plassere deg.

 

Vadim Demidov
TV2 boltrer seg på ryktebørsen og har allerede iført Demidov kongeblå trøye. Helt konge om det er sant, og enda mer konge om han blir fristilt fra Real Sociedad lenge før sommeren. Men å tro helt på dette, nei, det gjør vi ikke ennå. Det vi først og fremst må jobbe med er dama hans. Hun må nektes utreisetillatelse fra hovedstaden, for flytter hun, flytter han etter, om det så skulle være tilbake til Hønefoss.  Christina Vukicevic  står med bukta og begge endene; det er opp til henne om  vi må skyte en hvit pil etter Demidov, på samme vis som Andreas Thorkildsen heiv et slitent spyd etter hekkeløpersken sin før jul, eller var det motsatt?

 

Tabelltipset 2012
Mens ekspertisen kaster terninger eller overdriver trua på egne hoder for å snekre ferdig sluttresultatet i Tippeligaen før den har begynt, kaster VPN seg over helgas kamper og ser hva generalprøvene forteller om klubbenes skjebne 2012:

 

Viking  var helgas største skuffelse. Bare 4-0 over Rosenborg er rett og slett for svakt for et lag som har tenkt å boltre seg i toppen

 

Sogndal  la inn en svært god søknad om fortsatt tippeligaspill i neste år. 3-2 over Godset borte og tre viktige poeng som kommer godt med i nedrykksstriden når sluttstrek settes

 

Molde  har ikke generalprøve mot Hødd før i morgen og det er derfor håpløst å komme med noe troverdig tips om hvor fjorårets seriemestre lander i år.

 

Aalesund generalprøvde seg til tap 2-3 i Molde der begge lagene åpna sildenota på tampen av kampen for at publikum skulle få litt igjen for oppmøtet. Rekdal lot seg bløffe og har allerede delt ut gull og sølv til mørelagene.

 

Start  klarte så vidt uavgjort 1-1 mot lille Ulf og vil få store problemer med å hevde seg i tippeligaen i år, mens Ulf håper på kvalifiseringskamper i november

 

Brann  gjorde seg ferdig med skåringene for i år med 5-1 på stakkars Åråsen i februar. Det luktet ikke svidd av den målløse generalprøven på Nadderud. Brannen har slokna og hadde det ikke vært for Hønefoss, Fredrikstad, Lillestrøm, Haugesund og Sogndal ville de ha rykka ned i år.

 

Stabæk  er selvfølgelig overasket over at fotball er en utendørssport. Resultatene blir deretter.

 

Tromsø  truer med å bytte formasjon etter 0-2 tapet mot Lillestrøm som på sin side endret hele treningsopplegget sitt etter tapet mot Brann. Panikk er en solid egenskap å dra meg seg når alvoret starter.

 

Vålerenga  holdt nullen mot Fredrikstad. Laget nekter å tape. Og et lag som aldri taper, vinner. Trenger vi å si noe mer?

 

Fredrikstad  holdt nullen mot Vålerenga. Laget nekter å vinne. Og et lag som aldri vinner, taper. Trenger vi å si noe mer?

 

Odd  valgte svak svensk motstand og spilte 1-1 mot GAIS. Erfaringen kommer godt med om Royal League gjenoppstår ved juletider.

 

Hønefoss  knuste sjanseløse Sandefjord 5-1 og tar det for gitt at også resten av sesongen går den veien høna sparker.

 

Haugesund  spilte liksågodt  den første kvalifiseringskampen mot Ranheim i Spania og har hele 3-1 å gå på før returoppgjøret i Trondheim i november

 

Oppsummering
Denne analysen ser unektelig lovende ut for Vålerenga, mens det er litt uklart når det gjelder røkla. VPN kommer tilbake med flere syn på saken før serien sparkes i gang fredag

 

Vålerenga i dag

Kl 17 Møte med Martin på Bohemen

Kl 19 Andre semifinale i hockey mot Lørenskog  på Jordal Amfi

Ultrasbussen kjører fra Bohemen til Jordal etter at intervjurunden er over

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 20. mars 2012»

Legg igjen en kommentar