Den emosjonelle tabellen 2012

Dette er ett av VPNs tabelltips 2012, kun basert på følelser og synsing. Kjemisk fritt for fotballfaglige vurderinger.   16. Sandes Ulf Det er rasende festlig at et lag med stake fra Vikings egen bakgård utfordrer den haltende storheten. Dette er selvsagt ikke nok til å få fornyet kontrakt i Tippeligaen, så det blir heldigvis … Fortsett å lese «Den emosjonelle tabellen 2012»

Dette er ett av VPNs tabelltips 2012, kun basert på følelser og synsing. Kjemisk fritt for fotballfaglige vurderinger.

 

16. Sandes Ulf
Det er rasende festlig at et lag med stake fra Vikings egen bakgård utfordrer den haltende storheten. Dette er selvsagt ikke nok til å få fornyet kontrakt i Tippeligaen, så det blir heldigvis bare én busstur den veien neste år.

15. Hønefoss
Årleit, dette laget er på overtid for lenge siden i fotballens gjeveste selskap. Selvsagt var det søtt da de rykket opp, og eksotisk var det å reise dit. At Hønefoss fremdeles henger med er nok mer flaks enn et solid stykke grunnarbeid.

14. Fredrikstad
Ikke bare er fotballaget, men hele byen i ferd med å gå opp i liminga. De en gang så stolte aristokrater har forfalt til å bli et busslass rumenske tiggere. Med det utgangs-punktet er det vel ikke sannsynlig at laget ender spesielt mye høyere ennpå fjortende plass på tabellen.

13. Stabæk
Denne klubben er litt som Idar Vollvik. De hadde alt, og hele verden var i deres hule hånd. Så mista de det. Ribbet og på bar bakke reiser klubben tilbake til røttene sine og prøver seg på nytt med Nadderud som utgangspunkt. Setter du penger på at dette ender opp som Ludo, får du nok knapt mer enn innsatsen tilbake.

12. Haugesund
Vestlendingene kan faktisk mobilisere så mye misnøye mot de andre vestlands-klubbene at de klarer å sanke en hel del poeng. Uansett kjemper de ikke om plassering med Vålerenga, så vi gir egentlig faen.

11. Lillestrøm
Ingenting på Lillestrøm virker. Supporterne er ødelagte, noe som ikke er nytt. Trenerteam og administrasjon er herpa. Byfesten er ute av vater og spillerne er mest opptatt av å ringe folk hele dagen for å tilby diverse varer og tjenester. Om Bøffel-berget ikke klarer å brenne ned Åråsen før sesongslutt, havner ikke laget noe høyere enn nummer elleve.

10. Sogndal
De havner sikkert lavere, men siden lista ble skrevet fra bunnen,  glemte vi dem rett og slett. Heldigvis fikk vi plass til dem her.

9. Viking
En gang vil det nok lykkes for Viking. 2012 er ikke den sesongen de gjør det. Heldigvis, ellers kunne vi risikert en Hareide som ikke fremstår bitter. Og det er som bitter Hareide har noe å bidra med.

8. Odd
Odd er et tradisjonsrikt lag og vil helst ikke ha særlig forandring.
Det skal vi ikke gi dem heller.

7. Rosenborg
Selv om Ivers er tilbake for å smøre trøndersk utelivsbransje, har de også satt penga i mange rare spillere. At det kan gå bra har vel egentlig ingen trua på.

6. Brann
At Brann kommer foran Rosenborg, og såpass høyt på tabellen, overrasker oss også. Dessverre er det sånn det har blitt, det finnes så mye drit i ligaen at det finnes dårligere drit enn Brann.

5. Tromsø
Dette laget er som klamydia. De har kommet med i Tippeligaen og faens umulige å bli kvitt. Enda til gjør de langt mer ut av seg enn hva man skulle tro var mulig, så de er helt umulige å overse.

4. Strømsgodset
Drammen har ikke gjort mye bra, men stedets fotballag derimot gjør mye bra når ting klaffer. Klaffer det jevnt og trutt i år havner de ratt høyt på tabellen òg.

3. Ålesund
Fjorårets cupvinnere trenes fortsatt av Rekdal. Han har en ekkel evne til å plutselig levere gode resultater.

2. Vålerenga
Fjoråret var en tabbe og året i år blir jevnt. Siden Vålerenga kommer litt sent ut av startblokka, vi er jo Vålerenga, mister vi muligheten for gullet helt på målstreken.

1. Molde
Med Solskjær som trener er dette blitt Norges nye troillunger, eller byttinger om du vil. Ja, så vinner de vel i år også da. Se hvor mye vi bryr oss.

 

 

Alternativt tabelltips: Dagboka tirsdag 20. mars 2012

 

 

Legg igjen en kommentar