Dagboka mandag 19. mars 2012

Dårlig generalprøve i fotball, overraskende overtak i hockey pluss noen overgangsrykter, sørget for at det ble dagbok i dag også   Hockeyfeber Onsdag kveld la Vålerenga inn en god søknad om å få slippe mer sluttspill. I går kveld tok gutta føringa i semifinalene. Det svinger i hockey’n.   Fredag var det stinn brakke på Jordal med … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. mars 2012»

Dårlig generalprøve i fotball, overraskende overtak i hockey pluss noen overgangsrykter, sørget for at det ble dagbok i dag også

 

Hockeyfeber
Onsdag kveld la Vålerenga inn en god søknad om å få slippe mer sluttspill. I går kveld tok gutta føringa i semifinalene. Det svinger i hockey’n.

 

Fredag var det stinn brakke på Jordal med et enormt trøkk fra tribunen, klanen.no har lagt ut stemningsrappport  med oppskrift på åssen være med på de neste håkkifestene på Jordal i morgen og lørdag: Buss nr 37 til Vålerenga Vertshus for nødvendige angstfordrivere og gladpils før matchene.

 

Uten Jesper Hoels fantastiske skåring mot hønsepulerne sju minutter før slutt fredag kveld, hadde det sett mørkt ut for avansement. Skudd fra død vinkel og Storhamar var drept.

 

I Lørenskog Ishall ventet et uthvilt hjemmelag, men som Vålerengas langtidsskadete landslagsback Brede Frettem Csiszar sa til Aftenbladet.no  før kampen: – Det gjør ikke noe at Vålerenga har spilt tre kamper mer enn Lørenskog. Det er tvert imot en fordel å være inne i kamprytmen.

 

Vålerenga overrasket ikke bare trener Espen Knutsen. Lørenskog vant skuddstatistikken suverent, men Vålerenga var dødelig effektive i overtall og frustrerte lørenskogspellere fortvilte over DesRochers som hadde den «umulige» dagen i buret. Aftenposten.no har mer om hva som skjedde da Kenneth Larsen straffet gamlelaget

 

 

Kræsj
I morgen stiller Martin i lukket møte med supportere på Bohemen. Litt bedre planlegging hadde vært på sin plass, men møtet måtte på død og liv arrangeres samtidig med semifinale på Jordal. Kampoppsettet for sluttspillet har vært kjent i månedsvis, og selv hovedtreneren i Vålerenga kunne klart å tilpasse tidsplanlegger’n sin om ting hadde blitt avtalt i tide.

 

For å rette opp flausen har møtet blitt framskutt til klokka 17 så håkkifrelste skal ha en fair sjanse til å få med seg begge deler. Klanen.no melder at Ultrasbussen reiser med alle som vil opp til Jordal for semifinale mot Lørenskog rett etter intervju-seansen er over. Les mer om møtet med Martin på Bohemen her

 

 

Generalprøven
En forferdelig generalprøve skal være et godt tegn sies det. Vi er, i tråd med kampen, helt målløse. Vålerenga var minst dårlige, og det må ha gått opp for plankekjørerne at sesongen blir en evig kamp rundt streken for rødbuksene; et lag som ikke slår den utgaven av Vålerenga vi så på Valle i går, hører hjemme i Adecco.

 

Første omgang var kort sagt rotete,
litt lenger sagt langballete,
og nøkternt sagt sjansefattig
tross Vålerengas muligheter til å lede med et par mål. Andre omgang ble litt mer interessant, spesielt den siste halvtimen. Var det fordi kaptein Hæstad ble bytta ut med Singh? Eller fordi Vålerenga hadde malt Fredrikstad i senk? Martin sier i intervjuet – Vi har mer i bakhånd  på VIF-TV, at det er slik Vålerenga vil framstå i år med temmelig jevne førsteomganger der vi sliter ut motstanderen og andreomganger der vi senker dem. Det setter vi pris på prinsipielt, så lenge det ikke betyr at det er sånne førsteomganger, som den vi så mot Fredrikstad i går, vi liksom skal gå å glede oss til siste uka før seriestart.

 

Ellers noterte vi oss dette: Simon Larsen kom veldig bra fra kampen, Lars Hirschfeld viste superklasse to ganger i andre omgang, Harmeet Singh har ikke sagt sitt siste ord, men Benjamin Dahl Hansen har spilt sin siste kamp for Vålerenga, i går spilte han sin første for Fredrikstad. Ja, vi sier siste, selv om Benja kun er lånt ut til FFK til 1. august. Å spille back for et om ikke utrydningstruet, så i hvert fall nedrykkstruet lag, er en hektisk øvelse, så vi tviler ikke på at Benjamin vil ha alle muligheter til å utvikle seg enormt. Men derfra til å ta tilbake plassen i Vålerengas bakre firer er vanskeligere enn som så, for første august er Giancarlo González Castro spilleklar for klubben

 

 

Flere spillere inn
Ved middagstider fredag sa Martin til Nettavisen at 2-3 spillere er på vei inn dørene på Valle. Vi venter spent.

 

I går meldte TV2 at den østerrikske venstrekanten Martin Pusic (som prøvespilte for Vålerenga med passe hell på La Manga) snart er klar, og i dag melder VG at den 30 år gamle forsvarskjempen og EM-helten fra Hellas, Giourkas Seitaridis, leies ut til Vålerenga i et halvt år. Så da gjenstår det kun å se om det er hold i ryktene og om de to signerer papirene. Velkommen skal de være.

 
 

Vålerenga i dag
Hente sesongkort i Sjappa. 
 
Fotballfeberen stiger – les VPNs Varsel om fugleinfluensa
 

 

Legg igjen en kommentar