Dagboka torsdag 2. februar 2012

Trettifire år er ingen alder, men feirer Martin også trettifemårsdagen i Vålerenga? Bortsett fra det registrerer vi at tre S-er vinker farvel uten at vi får panikk av den grunn   Gratulerer med da’n og 2012 ! Martin har bursdag og VPNs presang til bursdagsbarnet er fortsatt tillit. Byttelappen er ikke lagt ved, den beholder vi … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2. februar 2012»

Trettifire år er ingen alder, men feirer Martin også trettifemårsdagen i Vålerenga? Bortsett fra det registrerer vi at tre S-er vinker farvel uten at vi får panikk av den grunn

 

Gratulerer med da’n og 2012 !
Martin har bursdag og VPNs presang til bursdagsbarnet er fortsatt tillit. Byttelappen er ikke lagt ved, den beholder vi og vi nøler ikke med å bruke den om nødvendig. Læretida er over. 2012 er Martins siste sjanse.

Vi stoler helt på Martin når han sier at Vålerenga vil bli sterkere i år enn i fjor. Til nå kan det se ut som om at alle ønsker seg vekk fra klubben og at Vålerenga sitter handlingslammet uten å få inn forsterkninger. Alt til sin tid. Forsterkninger kommer, bedyrer Martin. Les mer på vif-fotball.no

De tre S-ene er på vei ut. Stoor nå, Singh til sommeren, muligens med følge av Strandberg. Og hva så? La oss se på hva dette egentlig betyr for oss:

Stoor
Nå er han tilbake i RBK der han en gang var stoor. Men er han god nok nå? Vi ventet hele tiden på noe stort fra ham i Vålerenga, vi trodde han ble misforstått av trenere i England og sånt. Men, nei. Gutten slo aldri til, og var ofte farlig dårlig der han etterlot seg store tomrom etter lite gjennomtenkte offensive raid. Vi ser med glede fram til at han skal lage noen skikkelige blemmer på Lerkendal. Kanskje det er dette som er tanken bak overgangen: La svensken repatrieres med sine egne landsmenn på Lerkendal for å ødelegge rosenborgforsvaret en gang for alle.

Noen knurrer over de hardnakkede ryktene om at Fredrik Stoor går gratis. Det får så være. Vi tipper klubben sparer betydelige lønnsmidler som ikke har stått i stil med hva vi fikk igjen. Men takk for innsatsen, Fredrik! Du gjorde en og annen stor kamp i kongeblått, og det hefter alltid noe godt med dem som en gang i karrieren har valgt Vålerenga. Vi ønsker deg lykke til i en klubb som passer nivået ditt bedre enn vårt.

Singh
Det kan ikke være lett å være liten stjerne i en midtbane overbefolket av strålende spillere. Noen må til enhver tid benkes og det er surt, så vi skjønner at han ønsker seg bort. Agent Solbakken garanterer at det vil skje til sommeren og klubben får et dilemma. Skal klubben få mer penger for ham må han få spilletid for å vise seg fram. Får han spilletid vil stjerner større enn ham surne og etter hvert vil også de ønske seg vekk. Uansett må Harmeet lære seg å skyte før han drar. Og finne tilbake til 2010-formen. Klart han vil bli savnet, men han er langt fra uerstattelig.

Strandberg
Foreløpig ser det mørkt ut om han gjør alvor ryktene og forlater klubben. Vi tror likevel  ikke det skjer i år. Vålerenga trenger ham og om han ikke vil tegne ny kontrakt vil det kanskje være klokere å la ham gå gratis som Bosman-spiller etter sesongen enn å investere store penger i noe nytt og ukjent nå. Men det vi trenger aller minst er spillere som tydelig gir uttrykk for at de vil bort fra Valle. Vi singher med Jim Reeves: He’ll have to go!

Topp og flopp i Crystal Palace
Steffen Iversen ble fristilt fra kontrakten med Crystal Palace denne uka og åpner for retur til Norge.

– Jeg føler at jeg fortsatt har mye å gi, sier Iversen til nrk.no

Det han egentlig mener er vel at han føler at han fortsatt har mye å ta. Ikke bare urimelig høy lønn, men gjerne også en diger leilighet med mange rom for kreative kontrakter.

Iversen fløy aldri høyt blant ørnene i Crystal Palace. Det gjorde derimot vår mann og kultfigur fra tusenårsskiftet, Aki Riihilathi. Nå har han lagt opp. Helisingin Sanomats internasjonale sportsredaksjon skriver:

– The player become something of a cult-figure in England during his spell with Crystal Palace through his blog pieces and regular columns for The Times newspaper.

Les mer om Aki her

 

Vålerenga i februar

• Kampprogrammet på La Manga endres hver halvtime. Følg med på terminlista vår som alltid er oppdatert.

• Kampen mot Ullensaker/Kisa lørdag spilles kanskje inne i Vallhall og ikke ute på Jessheim. Klubbene bestemmer seg i morgen

• Seniorarkitekt Silje Hoftun i plan-og bygningsetaten i Oslo kommune sier til VPN at Vålerengas forslag til reguleringsplan på Valle oversendes rådhuset denne måneden.

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 2. februar 2012»

Legg igjen en kommentar