Kos deg i København, Mos !

Mos får utenlandsdrømmen oppfylt og Vålerenga kan smile hele veien til banken. Såpeoperaen har fått en lykkelig slutt for alle, kanskje med unntak for FC København . Endelig er overgangsoperaen over og siste vers sunget. Mos går til FCK for 8-9 millioner. Martin kan glemme løftet sitt om spilletid for vår hjemvendte toppskårer og alle kan puste … Fortsett å lese «Kos deg i København, Mos !»

Mos får utenlandsdrømmen oppfylt og Vålerenga kan smile hele veien til banken. Såpeoperaen har fått en lykkelig slutt for alle, kanskje med unntak for FC København .

Endelig er overgangsoperaen over og siste vers sunget. Mos går til FCK for 8-9 millioner. Martin kan glemme løftet sitt om spilletid for vår hjemvendte toppskårer og alle kan puste lettet ut. Mos fordi han slipper å spille i Vålerenga, vi fordi vi har løst et spissproblem. Ja, vi sier problem. Hadde Mos lagt beslag på plassen hadde vi definitivt hatt et problem. Eller for å si det på en annen måte: Om Vålerenga hadde dratt til torgs med ni millioner for å kjøpe en spiss og kommet hjem med Mos, hadde alle i styret, sportslig utvalg og Martin blitt kasta på dagen.

Mos ble toppskårer i Tippeligaen 2011 og kritikken har hagla mot Martin & Co som lånte ham ut til et fiskevær i nord. Vi har aldri skjønt den kritikken og resultatet tydet jo på at utleieavtalen var vellykket. Vi sendte av gårde stallfyll og fikk en liten stjerne tilbake. Læregutten vi ikke hadde plass til fikk plassert knærne og anklene sine akkurat der ballen traff mølja og deretter spratt i mål. Bakom suste Rushfeldt, og Mos ble en hit og toppskårer. Men derfra til å lykkes på Vålerenga anno 2012 har vi alltid tvilt på.

For første gang på det vi kan minnes ser det ut til at klubben har gjort en veldig god deal. Vålerenga har fått mangedobbelt ut av hva vi noensinne kunne vente oss for en benkesliter, drømmen til Mos har blitt virkelighet og lommeboka hans kommer til å sprekke.

Takk for innsatsen så lenge du var hos oss! Kos deg i København, Mos!

Les også:  Pressemelding fra Vålerenga Fotball

Statistikk: Mostafa Abdellaue har hatt kontrakt med Vålerenga fra høsten 2008. I sesongene 2009 og 2010 spilte han tilsammen i 33 A-kamper for klubben og skåret 7 mål. Bøtta inn mål på andrelaget i 2010. Utleid til Tromsø i 2011, ble toppskårer i Tippeligaen, spilte 29 kamper  for Tromsø og gålla 17 ganger.

3 kommentarer til «Kos deg i København, Mos !»

Legg igjen en kommentar