Dagboka fredag 27. januar, 2012

Ryktene forsterkes ytterligere om at Mostafa Abdallaoues lette uthaling har gitt resultater, og at han dermed slutter med å være Vålerengaspiller fra og med i dag. Ifølge Dagbladet på nett så skriver VG at Mos kommer til å takke ja til et «lukrativt» tilbud fra FC København som innebærer en 4,5-årskontrakt. – Vi kan ta … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. januar, 2012»

Ryktene forsterkes ytterligere om at Mostafa Abdallaoues lette uthaling har gitt resultater, og at han dermed slutter med å være Vålerengaspiller fra og med i dag.

Ifølge Dagbladet på nett så skriver VG at Mos kommer til å takke ja til et «lukrativt» tilbud fra FC København som innebærer en 4,5-årskontrakt.

– Vi kan ta en prat om dette i morgen (fredag), skrev spissen i en SMS til VG torsdag kveld.

Som skrevet så får Vålerenga ca. 8 millioner kroner for angriperen, vi vet ikke om det blir andre klausuler knyttet til kontrakten ala videresalgsavtaler og lignende.

Så, med forbehold om at denne prosessen har vært alt for åpen til å tro at det virkelig blir noe av, så tar vi farvel med en spiss vi egentlig aldri har sett i full blomst i blått. Men uansett: Lykke til videre og takk for millionene!

Treningskamp mot FCK

Som den gode farmerklubben vi er blitt så får vi også treningskamp mot FCK. I selveste Parken. Kampen spilles lørdag 11. februar, og Vålerengasupportere skal bruke inngang D. Billettpris er fornuftige 50 danske.

En får virkelig håpe at vi får se ihvert fall en viss fornyelse av egen stall innen den tid.

Spillestil og sånn

VPN kjører for tiden en intervjuserie om hva «utenforstående» mener om Vålerengas spillestil og ambisjoner. Les den. For vår del skal vi kontakte klubben i løpet av helgen og spørre om reaksjoner på innspillene. Følg med på mandag.

En kommentar til «Dagboka fredag 27. januar, 2012»

Legg igjen en kommentar