Romjulsdagboka onsdag 28.desember 2011

Romjulssalg, gratis tur og gratis kamp mot Stjernen og innsamling av skøyter. Reine romjulsdrømmen spør du oss. I går var det den store byttedagen. Alt, absolutt alt, til og med dårlige fotballag ble utvekslet over byttedisken. Og romjulssalget bare fortsetter og fortsetter i Sjappa. VPNs huspoet sitter værfast mellom jord og stein vestpå og får … Fortsett å lese «Romjulsdagboka onsdag 28.desember 2011»

Romjulssalg, gratis tur og gratis kamp mot Stjernen og innsamling av skøyter. Reine romjulsdrømmen spør du oss.

I går var det den store byttedagen. Alt, absolutt alt, til og med dårlige fotballag ble utvekslet over byttedisken. Og romjulssalget bare fortsetter og fortsetter i Sjappa. VPNs huspoet sitter værfast mellom jord og stein vestpå og får verken skaffa seg billige sesongkort eller fotballtrøyer, men fikk omsider mobildekning. Den har han brukt til å radbrekke Prøysens Romjulsdrøm:

En skulle kjøpt seg sæssongkort i romjul’n
og skaffa seg ei trøye som var blå.
Og æille ting sku’ vøri kjempebillig.
Så løp og kjøp i Vål’eng-Sjappa nå!
Og vil du bytte fotball-lag i romjul’n?
Var trøya som dom ga deg æilltfor gul?
Her kæinn du få et lag som æiller tape,
og du får æillti kongeblått hår jul !

Salget varer ikke helt til påske, men ut året. Opptil 75 prosent, men mest 30. Detaljer på vif-fotball.no 

 

Gi jernet!
Før kampen på Jordal i kveld klokka halv sju, er det innsamling av skøyter. I stedet for å kaste skøytene under loftsrydningen til våren:

Ta skøytene med på Jordal.

Hvorfor la jerna støve ned blant flaggermus på eget loft når de kan få et nytt liv i et nytt land? Nærmere bestemt Romania, enda nærmere bestemt Balan, en tidligere gruvelandsby i fjellene i Transylvania (om du tror gimmicken med flaggermus er tilsiktet, har du helt rett, hilsen Vlad)

Les mer på klanen.no: Noen trenger skøytene dine.  Det vil stå folk fra Klanen ved alle inngangene for å ta imot skøytene som du eller barna dine ikke lenger bruker. Ikke bare håkkiskøyter: Verken Ballangrud eller klappskøyter er lenger til noen glede her til lands.

Om det er noen butikker eller andre der ute som ikke skal på kamp, men som kan bidra med skøyter så er det bare å ta kontakt med svenna(ÆTT)klanen(DÅTT)no så kommer noen og henter dem hos deg.

Vålerenga i dag
Årets siste møte med Rosenborg er på Jordal i kveld klokka 18.30. Ta vare på inngangsbilletten for den gir gratis plass på bussen til Fredrikstad fredag der Stjernen inviterer alle til gratis hockeyfest. Les mer på klanen.no: Årets GRATIStur! Så langt er det satt opp tre busser, og den fjerde har begynt å fylle seg opp. Så husk å melde deg på til marius(ÆTT)klanen(DÅTT)no i god tid.

Dagens koder:
(ÆTT) = @
(DÅTT) = .
Vlad = Dracula

Les også:
Romjulsdagboka tirsdag 27. desember 2011

En kommentar til «Romjulsdagboka onsdag 28.desember 2011»

Legg igjen en kommentar