Romjulsdagboka torsdag 29.desember 2011

Tommer’n opp for Sjappa og tilsvarende ned for kreative kontrakter. Ellers dreier det seg mest om hockey i årets nest siste dagbok. 130 Adidas-drakter på tilbud – kun i dag! Om over 100 stykker likte Facebook-statusen til Sjappa før klokka 10 ville sjappeschäfern legge Adidas-drakter inn i det store romjulssalget. 269 personer likte og ga tommel opp, … Fortsett å lese «Romjulsdagboka torsdag 29.desember 2011»

Tommer’n opp for Sjappa og tilsvarende ned for kreative kontrakter. Ellers dreier det seg mest om hockey i årets nest siste dagbok.

130 Adidas-drakter på tilbud – kun i dag!
Om over 100 stykker likte Facebook-statusen til Sjappa før klokka 10 ville sjappeschäfern legge Adidas-drakter inn i det store romjulssalget. 269 personer likte og ga tommel opp, men de må raske på skal de få tak i trøya, siden det bare er nok til halvparten av dem.

Håkki
Vålerenga – Rosenborg 4-3 (1-1, 2-1, 1-1)
Litt for jevnspilt kamp på Jordal i går kveld. Rosenborg tok ledelsen etter halvspilt første periode, men Shay utliknet i overtall rett før omgangen var slutt. Med to VIF-skåringer i midtperioden så det ut som at kampen var kjørt, men Rosenborg putta rett før hesefredrik dura for andre gang. I siste periode la Karterud tidlig på til 4-2 og tre minutter før full tid var trønderne frampå og fastsatte sluttresultatet til 4-3.

Vålerenga hadde 22 minutter i fryseboksen, Rosenborg 16. Kampen varte i 2 timer og ti minutter. Skuddstatistikken avspeilet en jevn kamp, DesRochers redda 24 av 27 skudd, mens Rosenborgs målvakt avverget 21 av 25 vålerengaforsøk.

Tabellen: Vålerenga er nede på femteplass, men med samme poengsum som Lillehammer og Sparta, og bare ett poeng bak nummer to, Lørenskog, men med Oilers et hav av poeng foran. I hockeyen kan alt skje, bortsett fra at i år så tar vi alt.

1683 tilskuere så kampen. De av dem som er interessert i gratis busstur til gratis kamp i Stjernehallen i morgen klokka 18.30 må ta vare på inngangsbilletten og melde seg på hos marius(ætt)klanen(dått)no snarest mulig. Les mer på klanen.no om Årets GRATIStur

Fra helvete til Drammen
Det klaffa ikke for Lars Iver Strand i Vålerenga. Livet der ble etter hvert et helvete (sitat dagbladet.no i april) Nå signerer han for Godset der han blir makker med Kovacs som kommer fra sitt lille helvete i belgiske Lierse. Det er Nordlys som skriver dette, tydelig stolte over at to tidligere TIL-spillere nå skal spille for klubben til Deila, svogern til Rushfeldt.

I tillegg til skademarerittet Lille-Lars hadde i Vålerenga, ble han sannsynligvis også offer for en kontraktklausul. I følge Dagbladet en gang i april ble Lars Iver fortalt at han bare var én kamp unna å utløse en klausul i avtalen mellom Vålerenga og gamleklubben Tromsø – som i så fall ville påføre VIF ytterligere utgifter på en spiller klubben helst vil bli kvitt. Ingen i Tromsø eller Vålerenga ville bekrefte dette, verken sportsdirektør Morten Kræmer i Tromsø eller sportsdirektør Truls Haakonsen i Vålerenga.

VPNs kommentar den gang var at den øredøvende tausheten ikke kunne bety annet enn at Lars Iver hørte rett. Klausuler som det her er snakk om burde vært forbudt. Vi har sett altfor mange eksempler på hvordan sånne avtaler misbrukes og dermed har bremset og delvis ødelagt spillerkarrierer.

Dette á propos lovlige og kreative spillerkontrakter.

Vålerenga i dag
Dart-VM fortsetter på Bohemen

 

Legg igjen en kommentar