Dagboka 2. juledag 2011

Freddy har resignert, vålerengakapteinen er en av oss, og det er romjulssalg i Sjappa Da er det over for denne gang. I dag juler vi oss ferdig med det meste, fullt klar over at det er rom for mer juling ut uka. Julepapiret er borte, bare gavene ligger igjen som et blekt minne om handelsstandens … Fortsett å lese «Dagboka 2. juledag 2011»

Freddy har resignert, vålerengakapteinen er en av oss, og det er romjulssalg i Sjappa

Da er det over for denne gang. I dag juler vi oss ferdig med det meste, fullt klar over at det er rom for mer juling ut uka. Julepapiret er borte, bare gavene ligger igjen som et blekt minne om handelsstandens årsfest. Evig eies kun det tapte, vi tenker som vanlig mest på det vi ikke fikk.  I år fikk vi for eksempel ikke sesongkort, men ingen fare. Det er bare til å vente til over nyttår så kan vi støtte klubben i vårt hjerte med mange hundrelapper ekstra, mens de som setter egen vinning foran klubben, må raske på for å få sesongkort på tilbud før nyttår. Og Sjappa har salg hele romjula. Her er noen av godbitene:

30 % på alle hettegensere
50 % på alle piquer og alle t-skjorter (men ikke Adidas), retrodrakter,sykkeldrakter,pc-gym-og retrobager og topp dametopper.
75 % på sykkelhjelmer, brødristere og alle varianter av klokker
Joggedress for barn kun kr 100

Ja, nå kan dere angre, nå, dere som svidde kortet på panikkhandling i Sjappa rett før jula ringte inn. Sånn er det alltid.

Freddy har signert
Nei, da, vi tenker ikke på boksignering, men på den lille tjukken fra Teisen. Det var på Teisen det begynte, og det er på Teisen Freddys fotballiv skal slutte. Nå blir det sjuer-fotball i 2. divisjon så lenge han orker i Teisen IF. Det er lokalavisen Groruddalen som kom med denne julegaven til folket nederst i dalføret i går. Les mer om overgangen her.

Det er 27 år siden Freddy trakk på seg den gule Teisen-drakta. Når han nå vender tilbake er det langt fra sikkert at han får særbehandling. Han aksepterer reglene på laget, og sier til Groruddalen.no:

– Det er klart at det er jeg som er ferskingen på laget nå. Jeg kan jo ikke komme med krav da, men jeg håper i hvert fall på en plass på laget. Gjør jeg en god jobb, så kanskje jeg får skyte en straffe også

– Alle gamle fotballspillere sier at det de savner mest når man har lagt opp er garderobemiljøet. Det får jeg nå beholde med gutta jeg vokste opp med på Teisen og Ulven. Det blir morsomt, sier Freddy Dos Santos, men innrømmer likevel at overgangen kan bli stor:

– Du kan jo møte på mye rart. For eksempel kan du dukke opp på trening og finne ut at fire mann ikke kommer fordi de spiste for stor lunsj.

VPN ønsker Freddy til lykke med livet på Teisen etter re-signeringen.

Ryktebørsen
Vi nærmer oss sakte og sikkert slutten på fotballferien og er spente på hvordan gutta har stelt seg. Har de brydd seg om egentreninga de dreit i i fjor? Har de gitt seg over for julas fristelser? Er samlet BMI (Body Mass Index) faretruende høy?

VPNs landsomfattende nett av angivere har hatt en stille jul, men fra sørlandet har det tikket inn en melding, en skikkelig julegave til alle forumjulenissene:

– Kapteinen vår handlet for 1360 kroner på polet på Sørlandssenteret lille julaften.

Det utdypes ikke om det ble kjøpt kvantitet eller kvalitet, men vår mann sto rett bak ham i køen og bekrefter hendelsen. Hva vår mann hadde å gjøre i den køen, er det ingen som bryr seg med. Sånn er det å ikke ha stjernestaus.

Vålerenga i dag
Boxing Day på Bohemen og sikkert også på Vertshuset

Legg igjen en kommentar