Dagboka torsdag 15.desember 2011

I dag er det VPNs tur til å sette omdømmet sitt på spill. Dagens glorete godbit av en Dagbok er rett og slett ikke noe annet enn et usminket reklamebilag. Mer om dårlig omdømme får du i morgen.   Årets mål Vi lar diskusjonen om Mos er rett spisstype for Vålerenga seile sin egen sjø, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15.desember 2011»

I dag er det VPNs tur til å sette omdømmet sitt på spill. Dagens glorete godbit av en Dagbok er rett og slett ikke noe annet enn et usminket reklamebilag. Mer om dårlig omdømme får du i morgen.

 

Årets mål

Vi lar diskusjonen om Mos er rett spisstype for Vålerenga seile sin egen sjø, og lar YouTube tale for seg når det gjelder goalgetteregenskapene til vår hjemvendte spiss.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V1P5nj7_ihY[/youtube]

Om Mos hadde hatt vakker vålerengadrakt og ikke Lyn-inspirert fiskerhabitt i sesongen som gikk, hadde han vært med å konkurrere om  Årets mål i Vålerenga, men vi syns ikke brassen hans mot Viking rekker Bojans to nominasjoner til  knærne eller Singhs langskudd mot Haugesund til anklene. 

Fristen for å stemme fram årets mål går ut ved midnatt. Les mer om konkurransen på vif-fotball.  Se kandidatene på vif-tv. Send SMS med kodeord vifmaal + nummer til 2229

vifmaal 1 – Håvard Nielsen borte mot Viking
vifmaal 2 – André Muri borte mot Start
vifmaal 3 – Harmeet Singh hjemme mot Haugesund
vifmaal 4 – Fegor Ogude hjemme mot Haugesund
vifmaal 5 – Håvard Nielsen borte mot Lillestrøm
vifmaal 6 – Fegor Ogude borte mot Brann
vifmaal 7 – Morten Berre borte mot Brann
vifmaal 8 – Bojan Zajic hjemme mot Viking
vifmaal 9 – Bojan Zajic borte mot Aalesund
vifmaal 10 – Mohammed Fellah hjemme mot Sogndal
vifmaal 11 – Veigar Páll Gunnarsson hjemme mot Start
vifmaal 12 – Freddy dos Santos hjemme mot Stabæk

 

Vertshuset lørdag

 Liker du å lese? Liker du å prate? Liker du øl?  

Ja, har du sansen for en så sportslig triathlon tar du turen til Vålerenga Vertshus førstkommende lørdag fra klokka 16 og utover. Ta med cash, her blir det salg av fanziner, magasiner og en bok.

 

♦ Magnus Borgen kommer. Han har med seg boka si Fiender til vi dør
♦ Frode kommer med Josimar
♦ Vålerenga Magasinet kommer
♦ El Fingro kommer med =Enga kommer
♦ FanzineZentralen kommer
♦ Kjell Henning kommer med en bunke Klansrop
♦ Er vi heldige kommer den søte, nye daglige lederen også

Kommer du? 

I boka Fiender til vi dør tar forfatteren oss med på en reise gjennom de mest beryktede fotballoppgjørene i verden. Magnus Borgen har stått midt i kampens hete – på tribunen – på 13 av verdens heteste derbykamper. Han har opplevd stemning, spenning og ren frykt når lokale erkefiender har barket sammen – på fotballbanen og på tribunen. I boka si skildrer han intensiteten blant tilskuerne, og han setter fotballen i sammenheng med landenes historie, politikk og samfunn. 

 

 

Josimar, hva for noe? Har du ikke peil bør du snarest skaffe deg det. Her har du selveste tidsskriftet for fotball. Prøv denne smakebiten (som Dagboka har saksa fra tidligere) om de som går med nesa i sky bortpå Valle.

 

 

 

Mona signerer i Sjappa lørdag

Lørdag 17.desember kl 12.00 signerer Mona Halvorsen kokeboka si i Sjappa, en bok som lett kan bli en hit blant mange av hennes sultne fans til jul. Mona er rå på å lage god mat og har en bestemt matfilosofi: Det meste skal ikke ta mer enn en halvtime, og alt skal forberedes fra bunnen. 

Forlaget skriver at dette er en annerledes og personlig kokebok skapt med varme og humor. Den inneholder oppskrifter til hverdag, fest og høytider, turmat, festivalmat, dagen-derpå-mat, desserter og godteri.  En kokebok med rock’n roll, en kokebok for enkel, velsmakende, solid, flat og usnobbete mat. Vi har plukket fram flere slagord fra promovideosnutten på YouTube:

♦ Lek med maten – ikke hør på mora di

♦ Den maten som ser jævligst ut, det er den beste

♦ Det er vanskelig å drite seg ut egentlig

♦ Det skal ta kort tid, men det kan godt smake godt for det

♦ Fuck jålete kjendiskokker, klin til, lag din egen mat, kos deg med de råvarene du finner

♦ Litt sær, veldig god, akkurat sånn som meg!

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UhAzmWsn8qo&feature=player_embedded[/youtube]

Legg igjen en kommentar