Dagboka torsdag 24. november 2011

Bånn i bøtta, men Vålerenga kan tross alt ha noe å lære av landslaget. Prøvelandslaget drar til Thailand de to midterste ukene I januar. Mange nye fjes, men ingen fra Aalesund. Nå er Reka glad, nå blir han ikke forstyrret i oppkjøringa før neste sesong, han er forstyrret nok som det er som ikke tåler … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. november 2011»

Bånn i bøtta, men Vålerenga kan tross alt ha noe å lære av landslaget.

Prøvelandslaget drar til Thailand de to midterste ukene I januar. Mange nye fjes, men ingen fra Aalesund. Nå er Reka glad, nå blir han ikke forstyrret i oppkjøringa før neste sesong, han er forstyrret nok som det er som ikke tåler et par fravær på treningsfeltet over to måneder før serieåpninga.

Fire Molde-spillere, tre fra Odd og tre fra Vålerenga er funnet gode nok for mulig VM-kvalifisering neste høst. Til sammenlikning fant Drillo kun én verdig spiller i stallen til hele Sveriges Rosenborg . Vi gratulerer Singh, Strandberg og Mos med uttaket og håper de snapper opp et og annet under treningssamlinga. Gjennombruddshissighet, for eksempel. Etter to uker med Drillo forventer vi at de tar med seg litt av denne mangelvaren hjem til Valle. På den annen side, det de lærer seg på landsen om spill mot etablert forsvar er ikke det spøtt bedre enn det de har lært av Martin, så håpet vårt om at landslagsoppdrag kan tilføre Vålerenga noe særlig, er ikke stort. Men gøy likevel at en fjerdedel av førsteelleveren vår vurderes som mulige kommende landslagsstjerner.

Landslaget spiller kamper 15., 18. og 21. januar i løpet av samlingen, og møter vertsnasjonen Thailand, Danmark og trolig Sør-Korea, leste vi i VG i går.

Vi skriver tre, men kan komme til å nedjustere tallet på Vålerenga-spillere til 2 om det er hold i hardnakkete rykter og mas fra fiskerne i nord. Torsketemmerne tror tydeligvis på napp og storfangst bare fordi noen har observert at Martin har vært i Tromsø og snakka med noen. Avisa Nordlys har kastet lys over saken og nøyer seg ikke med det vi har hørt tusen ganger nå, at Mos er med i Vålerengas videre planer, og repeterer for ørtende gang at Mos har signalisert at han kan tenke seg å spille i Tromsø også neste sesong. Sportsdirektør Morten Kræmer i TIL kjente ikke til besøket.  – Kanskje han er i Tromsø for å spille sjakk, sa han til Nordlys tirsdag kveld. Ja, sånn kan det også sies om en ikke ser forskjell på ludo og bridge. Men hvem veit, kanskje har ledelsen i TIL funnet ut at det er mulig å hente Mos og at det var derfor Martin Andresen tok turen nordover, avslutter Nordlys.

Oppsummering om Mos så langt
Mos får tilbud om ny kontrakt i Vålerenga denne uka.
Odense har visstnok fått nei på et bud på 4 mill
Tromsø jobber med sponsorer for å få råd til å høyne sitt fattigmannsbud på 2 mill
Mos liker seg i Tromsø.

Hjelp oss å banke Brann
Vålerenga trenger all mulig hjelp for å ta inn det knappe og overraskende forspranget Brann har snaut to dager før Klubben i mitt hjerte avsluttes. Les mer her

Vålerenga i dag
Stedet er Jordal klokka 19. Motstander er Sparta Sarpsborg. Begge lagene har klart kunststykket å tape for Rosenborg. Forrige torsdag tapte Vålerenga 1-3 borte, mens Sparta røyk 1-2 etter sudden death hjemme lørdag. Vålerenga fikk en fin opptur tirsdag mot Stjernen og følger opp i kveld. De skal ikke være dårligere enn damene som banka Sarpsborg 4-0 søndag (uten dermed å si noe som helst om at dette har noe med begrepet å reise kjerringa å gjøre).

 

 

Legg igjen en kommentar