Strømsgodset – Vålerenga 2-1

Flomlyset over Gamle Gress inviterer ikke til å se fotball i mørketida. Og de som var kommet for å se god fotball var i hvert fall på feil sted. Vi så Berre beine ballen i mål fra mølja, men det var ikke hans bein. Og vi så medaljer og Europa definitivt forsvinne i tåka.    Kampfakta … Fortsett å lese «Strømsgodset – Vålerenga 2-1»

Flomlyset over Gamle Gress inviterer ikke til å se fotball i mørketida. Og de som var kommet for å se god fotball var i hvert fall på feil sted. Vi så Berre beine ballen i mål fra mølja, men det var ikke hans bein. Og vi så medaljer og Europa definitivt forsvinne i tåka. 

 

Kampfakta

Strømsgodset – Vålerenga 2-1 (0-0)

Tippeligaens 29. runde – Marienlyst Stadion 20. november 2011 – 6.426 tilskuere

 

Mål:

0-1 Selvmål, men vi trodde en stund det var Berre i mølja etter corner 65’

1-1 Nordkvelle 71’

2-1 Keita  84’

 

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger

Gule kort Vålerenga:  Fegor Ogude 19’ og Sidoine Ossou 45’

Gult  kort Strømsgodset: Aunan 38’

 

Vålerenga (4-2-1-3): Lars Hirschfeld – Freddy dos Santos, André Muri, Stefan Strandberg, Andreas Nordvik – Fegor Ogude (Benjamin Dahl Hagen fra 25’), Harmeet Singh – Morten Berre – Chuma Anene (Yssouf Koné fra 83’), Håvard Nielsen , Sidoine Oussou (Bojan Zajic fra 73’) 

Strømsgodset: Larsen –  Vilsvik, Aunan, Andersen, Nuhu, Konradsen, Sankoh (Hanssen fra 87’), Wikheim (Nordkvelle fra 46’), Johansen, Keita (Markegård fra 90’), Kamara

 

Kampinntrykk

Vålerenga stilte med et svekket lag, men gikk til verks med offensivt spill og høy risiko. Og strengt tatt var det nesten utrolig at Godset ikke leda etter første omgang med tanke på deres seks kvalifiserte sjanser, mens vi knapt hadde to. Vi ble stort sett for treige, for upresise og for slappe i dueller. Eller vi var brukbare, mens Godset var gode, for å si det sånn.

I andre omgang er det utrolig nok vi som goaller på vår tredje halvsjanse, men så klinker hjemmelaget til med to mål der vi er helt utspilt. Vi taper fortjent, dessverre. Og jeg lurer på om vi hadde midtbane egentlig? Spesielt etter at Ogude måtte ut med skade.

Håvard Nielsen var Vålerengas lyspunkt i et lag som snart tar ferie etter en feriepreget sesong som heldigvis snart er over.

 

Spillerbørs Vålerenga  4-2-1-3

Lars Hirschfeld – 6

Freddy boy – 3

André Muri – 4

Stefan Strandberg – 3

Andreas Nordvik – 4

Fegor Ogude – 4

Harmeet Singh – 4

Morten Berre – 5

Chuma Anene – 5

Sidoine Oussou – 4

Håvard Nielsen – 6  BB

Innbyttere:

Benjamin Dahl Hagen fra 25’ – 4

Bojan Zajic fra 73’  for kort tid

Yssouf Koné fra 83’ for kort tid

 

Legg igjen en kommentar