Dagboka tirsdag 22. november 2011

Vi er godt ute i november, lufta er mild og gresset er grønt. Kan det tenkes at NFF visste hva de gjorde da de bestemte at serien skulle vare til 27. november?   La det blusses La det være sagt først som sist, det er ingenting som tyder på at Norges fotballforbund vet hva de … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. november 2011»

Vi er godt ute i november, lufta er mild og gresset er grønt. Kan det tenkes at NFF visste hva de gjorde da de bestemte at serien skulle vare til 27. november?

 

La det blusses

La det være sagt først som sist, det er ingenting som tyder på at Norges fotballforbund vet hva de holder på med. De er riktig nok flinke til å late som og noen ganger treffer de blink. Ikke overraskende da selv blinde høner finner seg både mat og kølle. Allikevel ligger det i en supporters natur å være rørende optimist. Akkurat nå jobbes det videre med å få til et pyroregelement som tilsvarer den virkelighet vi lever i. Etter hva VPNs dagbok erfarer er det ønskelig å få enklere søknadsprosess og få blussene vekk fra indre bane og opp på tribunen. Noen arrangementer, som er et resultat av innvilget søknad av NFF, har vi sett. Det viser god jobb av supportere og klubber samt kloke avgjørelser av forbundet.

Derimot ligger det noen hindringer igjen i veien for en standardisert søkeprosess. En av disse er å få tilgang på kjemisk sammensetning, og hvordan de virker under varmepåvirking, på forskjellige typer bluss. Hvordan du kan bidra? Dagboka antar Klanens TIFO-gruppe blir lykkelig om du fremskaffer sikkerhetsdatablad på bluss du har liggende hjemme og sender de til tifoATTklanenDÅTTno. For ordens skyld, importør og forhandlerledd plikter å fremskaffe siste revisjon av sikkerhetsdatabladet på norsk.

 

Bergdølmo, fra gult til blått

Ryktene har versert en stund så det var neppe mange som ble overrasket da bekreftelse kom fra Valle i går om nyansettelsen. Frem til nå har Bergdølmo mest gjort seg bemerket som spyttebakke for Vålerenga og dens supportere. Nå skal han derimot jobbe med Kaz og Andrea for å utvikle våre spillere. Bergdølmos forrige arbeidsgiver bør det gå sport i å ikke snakke om, men det er verdt å merke seg at han tidligere har spilt for Ajax. Dette er samme Ajaxen Martin har titta på når det gjelder trening, spillemønstre og utvikling av enkeltspillere.

 

Hva har du i ditt hjerte?

Relativt mange av VPNs lesere har en klubb i hjertet sitt. Ved å være en ivrig klikker i Dagbladets konkurranse kan du sikre spenn til bredden. I alle grenene. Husk du kan klikke hver dag, og din stemme virker. Har vi glemt noen lag kan dere klage til noen.

Vålerenga fotball

Vålerenga ishockey 

Vålerenga amerikansk fotball

Vålerenga basket

Vålerenga håndball

Vålerenga innebandyklubb

Vålerenga ishockey elite

Vålerenga ski

Med all den klikkingen og alle kodene som må legges inn skulle du være sysselsatt for resten av arbeidsdagen og hjemme akkurat til middag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar