Dagboka mandag 21. november 2011

Dett var dett.  Dagboka tar seg i å sitere Marve Fleksnes denne mandags morgenen hvor vi konstaterer at sesongen 2011 definitivt er over.  Etter 2011 er alt vi sitter igjen med, mulig straffereaksjon fra NFF og politietterforskning.   Tap i Drammen Vi taper mer enn velfortjent i Drammen i en kamp som rent teoretisk kunne … Fortsett å lese «Dagboka mandag 21. november 2011»

Dett var dett.  Dagboka tar seg i å sitere Marve Fleksnes denne mandags morgenen hvor vi konstaterer at sesongen 2011 definitivt er over.  Etter 2011 er alt vi sitter igjen med, mulig straffereaksjon fra NFF og politietterforskning.

 

Tap i Drammen

Vi taper mer enn velfortjent i Drammen i en kamp som rent teoretisk kunne ha sendt oss inn i kampen om bronseplass og europacup, men selv med seier ville vi vært avhengige av hjelp i den siste runden. Det slipper vi å bekymre oss for nå.  Det vi derimot kan tenke på er å benytte flest mulig unge spillere i den siste kampen mot Stabæk så sitter vi i det minste igjen med unge spillere som har fått tippeligaerfaring og øker bonusutbetalingen fra medieavtalen.

 

Snart tid for å evaluere

Vi står med fasiten i hånda allerede, årets sesong innfrir ikke de forventninger som ble skapt etter fjorårssesongen. Så gjenstår det bare å finne årsakene for skuffelsen. Det som er helt klart er at Vålerenga rett og slett må ha høyere ambisjoner enn å sikte mot en plassering blant topp fire, vi må ha trenere, spillere og ledelse som har uttrykte ambisjoner om gull hvert eneste år. I år ser det ut til at Molde, Tromsø, Aafk og trolig Odd er lagene som skal representere Norge i Europa. Det er intet mindre enn pinlig, vi skylder østkanten, Oslo, ja hele jævla nasjonen at vi sørger for at dette ikke skjer igjen.

 

Vålerenga

Mest skuffa, eller mest forbanna, det er spørsmålet.

7 kommentarer til «Dagboka mandag 21. november 2011»

 1. Faan for en bra oppsummering av sesongen. Og for å svare på spørsmålet: jeg personlig er mest forbanna! I år hadde vi tidenes mulighet til å hente hjem gullet om vi hadde gjort riktige valg i vinter men det klarte vi utrolig nok å rote bort

 2. Skuffa… Det at ingen (med unntak av Fegor og Haavard N.) har vist framgang, eller utvikling fra fjorårssesongen, er altfor dårlig. 2011-sesongen bør glemmes så fort som mulig, men det blir ikke så lett, når sanksjoner fra NFF, og mulig påtale fra Økokrim venter…

 3. Når forstå-seg-på-erne skulle spå utfallet av 2011 sesongen var alle enige om at VIF ville gjøre det bra. Untatt den ufordraglige Nannskog som uttalte at suksessen fra 2010 var spillestilen. VIFs motstandere var nå forberedt på dette og han spådde vel VIF midt på treet. Jeg ble irritert der og da. Og slengte sikkert en sydighet til TV'en. Unnskyld Nannskog. Stengelgate er et annet kapitell. Har vi fått som fortjent? Sannsynligvis.

 4. Det er kun EN ting å gjøre : Spark Martin Andresen…

  Med han har vi blitt en middelhavsfarer i tippeligaen, med STORE ressusjer tilgjengelig, og NOK er NOK, han MÅ vekk før han ødelegger klubben og laget enda mer….
  Og vi må ha inn spillere som virkelig gir 101 % i ALLE kamper og på trening, mange av de vi har nå er for veike og puddinger, NULL tacklinger og innsats hverken innenfor egen eller motstanderens 16 meter, så få spillere som vil blø for drakta…
  Og vi må ha en spillestil som faktisk fører oss FREMOVER på banen, og inn i motstanderens 16 meter, med FLERE spillere, en spillestil som skaper mer sjanser, en spillestil som vi scorer flere mål på….
  Nå er vi verdensmestere i støttepassninger, BOOOOOOOOOOOOORING

Legg igjen en kommentar