Dagboka onsdag 9. november 2011

I natt sneia en diger stein jorda vår og klokka ett kommer jaggu en til. På tide å få ut dagboka før det er for seint Evig eies kun et dårlig rykte Først ute var supporterne som sang ufint i Bergen og brente Lyn-flagg på Kringsjå. Vålerengas omdømme sto i fare, klubben ba supporterne ta … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. november 2011»

I natt sneia en diger stein jorda vår og klokka ett kommer jaggu en til. På tide å få ut dagboka før det er for seint

Evig eies kun et dårlig rykte
Først ute var supporterne som sang ufint i Bergen og brente Lyn-flagg på Kringsjå. Vålerengas omdømme sto i fare, klubben ba supporterne ta seg sammen. Så var det klubbens tur. Vålerenga viklet seg inn i en omdiskutert overgangssak og påførte seg selv alvorlige riper i lakken. Hovedsponsor Hafslund fryktet for sitt omdømme og ba klubben rydde skikkelig opp. Og til slutt var det støttespiller Hafslund sin tur. Med gårsdagens varsel om gigantisk prishopp på strøm, risikerer klubbens omdømme flere frynser sånn indirekte sett. På tilsvarende måte som vikarfirmaet Adecco selv har sørget for å sverte sitt eget omdømme så kraftig at det virker naturlig og riktig å snakke om nedtur hver gang Adecco nevnes, kan vel Vålerengas image like godt farges av sponsorene, av klubbens tilknytning til kraftbransjen. Grådighet og uforutsigbarhet.

Sannsynligvis vil flere kraftselskap ta et krafttak og følge Hafslunds tigersprang, bare så det er sagt. Og 35,8% trenger ikke være all verden om utgangspunktet er i nærheten av null, men poenget er at bransjen veit å livnære seg og vel så det. Sammen med bankene har de det såpass fett at det også rekker til å holde liv i den oppblåste bobla kalt norsk toppfotball.

Vi runder av denne lille kraftsalven med tilbudet om supporterstrøm som sies å være den beste strømavtalen for deg med hjertet i Vålerenga. Til gjengjeld gir vi bort et passende supporterslagord helt gratis. La dem blø.

2012
Onsdag sekstende mai spiller Vålerenga mot Fredrikstad på Ullevål. VPN kommer med flere detaljer i dagboka i morgen. I dag påpeker vi at NFF har gått seg vill når det gjelder å tilpasse terminlista så den tar hensyn til norske lag i europesike turneringer:

Det er vel maks fire eller fem norske lag som er med. Vanligvis er det ikke så mange av disse som kommer seg gjennom play-off til gruppespill. Så hvorfor tilrettelegge med store luker i terminlista seinhøstes når de europeiske gruppespillene er i gang? Hadde det ikke vært bedre med mere luft mellom kampene i juli/august så de norske lagene får samlet krefter til å ta seg gjennom kvaliken? Om noen skulle klare spranget burde det være en smal sak å flytte litt på seriekampene for de få det gjelder så det passer med gruppespill, framfor å la alle tippeligalagene ha drøye pauser utover høsten. Men Nils Johan & Co mener tydeligvis noe annet. Les mer på vif-fotball.no. Hovedterminliste 2012 her.

 

Vålerenga i dag
Sportsquiz runde 6 på Bohemen klokka 18.
Spørsmål du sannsynligvis ikke får, men som det hadde vært gøy å få svar på:
Hvorfor Drillo?
Hvorfor ikke Reka?

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 9. november 2011»

Legg igjen en kommentar