Dagboka tirsdag 8. november, 2011

Serieavslutningen går på tomgang. Visst er det fortsatt en hel del å spille om, ikke minst eupopacupplass, men det er og forblir vanskelig å tro på noe som helst i den retning i novembertåka. Så vi gleder oss heller over landslagsdeltagelse. Martin Andresen synes også lettere oppgitt over den merkelige blindtarmen de siste to kampene … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. november, 2011»

Serieavslutningen går på tomgang. Visst er det fortsatt en hel del å spille om, ikke minst eupopacupplass, men det er og forblir vanskelig å tro på noe som helst i den retning i novembertåka. Så vi gleder oss heller over landslagsdeltagelse.

Martin Andresen synes også lettere oppgitt over den merkelige blindtarmen de siste to kampene i serien har blitt, og forteller til VIF TV at han lar gutta slappe av litt med en miniferie før det skal kjøres harde økter og mye testing fram mot Strømsgodsetkampen. Han viser også at han er i stand til å lese tabeller, der han lar det skinne gjennom et svært realistisk syn på Vålerengas sjanser til sølv/bronse.

– Vålerenga ga bort sjansen til å styre mot medalje i de to forrige kampene mot lag vi bør… eh, har gode muligheter til å slå på en god dag, sier han til VIF TV og viser at han fortsatt har litt igjen på det breiale. Si det du tenkte først og som nærmest slapp ut av kjeften, er vår anbefaling.

Ingen Vålerengaspiller nådde opp på NISOs «årets lag» i år, men der vi finner både Mohammed og Mostafa Abdellaoue, og det er vel kanskje ikke så mange ukene før Mos er tilbake i blått. Vi tar med oss det vi kan.

Nevnte Mos og Mohammed Fellah sørger for treningen ved å spille for U23 landslaget som skal møte Tyrkia i Antalya i første kamp av «International Challenge Trophy». Dette er en turnering for spillere født etter 1/1-88. Norge er i pulje med Wales, Estland og Tyrkia.

Dessuten finner vi Stefan Strandberg og Harmeet Singh i U21-troppen som skal spille EM-kvalik mot Belgia. I Stavanger 10. november. Lars Hirschfeld stiller for Canada som skal møte sprinternasjonen Saint Kitts and Nevis to ganger den neste uka i VM-kvalik. Og Fegor Ogude er tatt ut for Nigerias treningskamper mot Botswana og Zambia.

Ellers…

Legger vi merke til at tidligere Vålerenga trener Lars Tjærnås, mener at tidligere Vålerenga trener Kjetil Rekdal burde erstatte tidligere Vålerenga trener Egil Olsen når denne måtte finne det for godt å tre av. Vålerenga, kjempers fødeland.

Legg igjen en kommentar