Dagboka mandag 7. november, 2011

Cupfinale og cupfinalefri helg er unnagjort, men det er fortsatt to runder igjen i tippeligaen. Verst av alt så må vi vente i ennå snaue to uker før vi får se neste runde. Slik blir det heldigvis ikke neste år. NFF har sluppet hovedterminlisten for neste år, heldigvis med noen justeringer i forhold til årets … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. november, 2011»

Cupfinale og cupfinalefri helg er unnagjort, men det er fortsatt to runder igjen i tippeligaen. Verst av alt så må vi vente i ennå snaue to uker før vi får se neste runde. Slik blir det heldigvis ikke neste år.

NFF har sluppet hovedterminlisten for neste år, heldigvis med noen justeringer i forhold til årets fadese. Sesongstart i tippeliagen er satt til 25. mars. Cupen starter 1. mai, med 2. runde 9. mai, 3. 20 juni. For såpass langt kommer vi vel? Videre ser vi at det selvsagt er lagt inn en lang pause i forbindelse med EM i perionde 28. mai til 30. juni. Sesongslutt tippeligaen er 18. november og cupfinalen spilles 25. november.

Fortsatt lovlig sein avslutning og lovlig sein start spør du meg, men atskillig bedre enn årets opplegg virker det som om det blir.

Vålerenga 2

I samme slengen får vi oppsettet for 2. divisjon avdeling 1 der Vålerenga 2 skal få gleden av å møte følgende lag: Nybergsund, Raufoss, Brumunddal, Elverum, Valdres, Lillehammer FK, FK Tønsberg Strømsgodset 2, Ørn-Horten, Fram Larvik, Gjøvik FF, Birkebeineren og Grorud.

Dagens Gunnarsson

Det er ikke hver dag vi får sjansen til å sitere Michel Platini i dagboka i anledning en Vålerengasak, så vi griper anledningen, selv om det ikke er en godsak.

– Jeg vil gratulere det norske fotballforbundet med at de har tatt tak i saken. Det er ikke så ofte nasjonale forbund involverer seg i utenlandske klubbers problemer, sier Platini i VG nett og fortsetter:

– Økonomisk fair play er ikke lett, men alle i fotballfamilien er enige om at dette er viktig. Jeg vet ærlig talt ikke hva FIFAs konklusjon blir, men jeg tror det er snakk om svindel.

VPN håper at denne saken kommer ut av verden så raskt som mulig og at Vålerenga da kan stå igjen med hodet hevet.

…det kunne vært verre

Og mens vi tenker på Stabæk leser vi videre i VG nett at Kjell Chr. Ulrichsen vil ha Stabæk ut av Telenor Arena før siste hjemmekamp mot Haugesund på grunn av planlagt asfaltering oppå banedekket. For der skal nemlig brødrene Solbergs lage motorshow lørdagen etter siste kamp.

– Det er veldig knapp tid. Derfor har vi spurt Stabæk om de kan flytte denne siste kampen til en annen bane. Hvis ikke kan verdien av gressmatten bli redusert eller i verste fall ødelagt på grunn av tidsnød, sier styreleder Didrik B. Schnitler i Euroforum.

Flere enn meg som syntes dette begynner å lukte lovlig bondsk?

Vålerenga i dag

Stirre ut i tåkehavet og drømme om medalje, mens fornuften sier 5. plass.

2 kommentarer til «Dagboka mandag 7. november, 2011»

Legg igjen en kommentar