Dagboka tirsdag 1. november 2011

Ingen tur til Europa neste år, heldigvis. Vi trenger ikke å dra så langt for å drite oss ut, det klarer vi mer enn godt nok her hjemme. – Det er vel slik man gjør i slike tilfeller Det var Martins kommentar til Aftenposten etter at sportsdirektør Haagensen fikk innvilget permisjonssøknaden sin og overlater de … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. november 2011»

Ingen tur til Europa neste år, heldigvis. Vi trenger ikke å dra så langt for å drite oss ut, det klarer vi mer enn godt nok her hjemme.

– Det er vel slik man gjør i slike tilfeller
Det var Martins kommentar til Aftenposten etter at sportsdirektør Haagensen fikk innvilget permisjonssøknaden sin og overlater de fleste oppgavene sine til hovedtreneren denne måneden. Vi henger oss på og overlater til media og domsutvalg å spekulere i det som kan likne på en bedragerisak satt i scene av Stabæk og klubbens nylig avgåtte leder, Erik Loe.

Martin får med andre ord hendene fulle i den tre uker lange ferien fotballpampene bevilget oss før juleinnspurten, en innspurt der Vålerenga vil gi konkurrentene kamp til døra om femte- eller sjetteplassen. Da får han noe annet å tenke på. Ikke det at han kan ha tenkt så veldig dypt og alvorlig på hva som mangler gutta når det gjelder, utover det at det må være noe mentalt.

Hva er det man gjør i slike tilfeller?

Nei, vi skal ikke si det høyt. Men mange trenere har vært nødt til å finne noe annet å gjøre når det butter som det har gjort med Vålerenga i år. Om Martin og spillerne ikke klarer å finne på noe nytt, men kun virrer seg inn i småspillets floker og mysterier på sekstenmeter’n uten en eneste alternativ plan mot lavtliggende møkkalag, da trengs det forandring.

Adnan
Har stormen i vannglasset lagt seg? Fikk Adnan tilbud fra klubben eller ikke? Fristen for nytt tilbud var i går. Det er taust i klubb og media. Fredag skrev vi at dersom Vålerenga gir Adnan et kontraktstilbud nå, vil klubben kunne kreve rundt 500.000 i utdanningskompensasjon av en spiller som er aktuell for LSK. Les mer om oppstyret rundt Adnan Haidar i Dagboka fredag 28.oktober 2011

Vålerenga i dag
Hockeykamp på Lørenskog klokka 19 og Sjappesalget på Haugerud-senteret fortsetter med alt mulig til veldig lave priser.

Vålerenga i går
Kampreferat VIF-FFK

Vålerenga til helga
Garantert cupfinalefri sone på Bohemen.

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 1. november 2011»

  1. Jeg trudde faktisk en medaljeplass og ett sølv var noe å spille for men NEIDA gutta er visst ferdigspilt for i år og alle gratulasjoner går til en hundre år gammel middelmådighet….HALLO GUTTA det er flere kamper som dessverre må spilles før dere kan innta juleribba………

Legg igjen en kommentar