Dagboka fredag 14. oktober 2011

Det er klart til kamp mot Viking, mens pressen fortsetter kjøret mot Vålerenga og Stabæk.   Kampen i kveld Vålerenga møter Viking på Ullevaal i kveld kl. 19.00. Hittil har vi feilet hver gang vi har vært favoritter og hatt mulighet til virkelig å blande oss inn i tetstriden, det gjenstår å se hva vi … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. oktober 2011»

Det er klart til kamp mot Viking, mens pressen fortsetter kjøret mot Vålerenga og Stabæk.

 

Kampen i kveld

Vålerenga møter Viking på Ullevaal i kveld kl. 19.00. Hittil har vi feilet hver gang vi har vært favoritter og hatt mulighet til virkelig å blande oss inn i tetstriden, det gjenstår å se hva vi kan få ut av kveldens oppgjør.

 

Fra klubbens hjemmesider, vif-fotball.no sakser vi følgende tropp:

1 Lars Hirschfeld, 34 Gudmund Taksdal Kongshavn, 2 Benjamin Dahl Hagen, 3 Andreas Nordvik, 4 André Muri, 5 Aleksander Solli, 7 Fredrik Stoor, 11 Morten Berre, 13 Fegor Ogude, 16 Håvard Nielsen, 18 Veigar Páll Gunnarsson, 19 Dawda Leigh, 23 Kistofer Hæstad, 24 Stefan Strandberg, 26 Bojan Zajic, 27 Adnan Haidar, 28 Harmeet Singh, 31 Chuma Anene.

Dette innebærer at Freddy, Kone og Fellah står over grunnet sykdom og skader. Troppen ellers ser skarp nok ut til at vi må tåle et favorittstempel mot ett vikinglag som har slitt litt i år. Litt moro med Åge Hareide som svikter år etter år i Viking, der andre ville fått sparken for dårlige resultater velger Viking å forfremme han til manager. Spørsmålet dagboka lurer på er hvor dårlige resultatene som kreves for å bli Direktør for klubben. Det er for meg å lure og for Åge Hareide å vise i årene som kommer.

Dagboka trur trenden med å tape avgjørende kamper mot litt lettere motstand snur i kveld og tipper friske 4-1, hvem som skårer er egentlig ett fett.

 

Vålerengas nye toppserielag

De har rykket opp allerede, men i helgen avgjøres det om de kan bli seriemestere også. Damene spiller borte på Gjøvik mot Fart. Dersom vi ikke taper er vi seriemestere i tilegg til opprykket som allerede er i boks. Ellers lurer jeg på om Odd har møtt Fart og om oppgjøret sto på tippekuponger i engelskspråkelige land, litt morsomt er tanken. Kanskje man skal be NFF om å sette opp det
oppgjøret i cupen neste år, gjerne på Lånke stadion som ligger i Hell.

 

Vålerenga lekte med Rosenborg

Vålerenga Hockey slo i går Rosenborg 5-2 i marsjen mot seriegull og sluttspillfinale. Etter en god innledning på kampen hvor Vålerenga ledet 2-0 slapp vi Rosenborg opp i 3-2, før vi avgjorde i tredje periode. Med det er Vålerenga oppe på andre plass, bak Stavanger Oilers som så langt har vært suverene.

 

Stengel og Pall

Her tenker dagboka at vi aventer og ser hva som faktisk har skjedd før vi ofrer dette så mange tankene. NFF skal undersøke saken, noe som synest unødvendig da de heller kunne gjort som media og fått uttalelser fra mange oppmerksomhetssøkende nisser som uttaler seg skråsikkert om hva som har skjedd.  Så langt registrerer dagboka bare at vi har fått Pall og at vi muligens har en opsjon på Stengel for prisen av en dobbeltgarasje i Bærum.

 

Vålerenga i dag

Slå Viking, drekke børst!

4 kommentarer til «Dagboka fredag 14. oktober 2011»

Legg igjen en kommentar