Dagboka onsdag 5. oktober 2011

Dagens dagbok er drittlei pompøse bergensere, sutrehuer og Svennagate, den prøver seg heller med et stort og langt viktigere hverdagsfilosofiske spørsmål. Jeg lurer ikke på hvor jeg kommer fra, eller hvor jeg skal, nei mitt spørsmål er rett og slett: får du mindre luft i magen av å bli sugd?  Litt fotball blir det plass … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 5. oktober 2011»

Dagens dagbok er drittlei pompøse bergensere, sutrehuer og Svennagate, den prøver seg heller med et stort og langt viktigere hverdagsfilosofiske spørsmål. Jeg lurer ikke på hvor jeg kommer fra, eller hvor jeg skal, nei mitt spørsmål er rett og slett: får du mindre luft i magen av å bli sugd?  Litt fotball blir det plass til alikevel.

 

Moa for en halv milliard

Avisene har allerede solgt Moa til en større klubb enn Hannover, nå handler det om å overgå hverandre i prisspekulasjoner. Det blir litt søkt når 500 millioner for Messi trekkes frem som et eksempel på prisnivået på klassespisser. For min egen del er jeg godt fornøyd om Moa blir solgt for urealistiske 150 millioner, noe som vil innbringe 30 millioner til Vålerenga. Med en ny sum til klubben på over 10 millioner er det vanskelig å kritisere klubben for salgssummen, som i sin tid virka banalt lav.

 

Veigar Pall Gunnarson

Filmer han eller overspiller han bare litt, det er egentlig spørsmålet. Dagboka er ikke veldig begeistret for noen av de alternativene og vil se en islending som kjemper og holder seg på beina selv om tenner spruter ut av kjeften på han. Vålerenga omvendte Morten Berre etter at han hadde lært seg tjuvtriks i provinsene, islendingen vår trenger bare en mindre korrigering.

 

Osloavis

De siste dagers mediestorm viser til en viss grad fordelen av lokalpresse ute i provinsene. Der har du aviser som driver saker fremover med lokal forankring og hjerte til identiteten sin. Avisene som skrives i Oslo skal selges over hele Norge og er derfor uten lokal identitet og sjel. Kan ikke noen snart gi ut ”Hovedstaden – en dagsavis for oss som driter i bygdenorge”. Jeg tror den hadde gått rett inn på topp fem i avisnorge.

 

Dagbokas medisinske hjørne

Langt viktigere enn pompøse bergensere med såra selvbilde er dagbokas medisinskfilosofiske spørsmål. Kan en sugejobb hjelpe mot luft i magen?  Vi veit du har vært inne på tanken der du sitter i en større forsamling med oppblåst buk, mens du prøver å smyge ut luktløs tarmgass i små porsjoner. Dagboka har ikke noe fasitsvar og tør ikke utelukke at det kan hjelpe, men tror uansett ikke at det vil være et sjekketriks som virker annet enn i outrerte seksuelle miljøer. ”Please vær grei og sug meg a, jeg har så mye luft i magen”, har nok aldri blitt sagt i noen setting. Du kan med andre ord være førstemann, i tilfelle forventer VPN en full rapport til sokrates att vpn.no.

 

Vålerenga i dag

Er det ikke deilig å være hata av alle? Vi hadde nesten glemt hvor godt det er. Samtidig registrerer man støtten Svenna får i supporternorge, både fra egne rekker og for eksempel fra Stabæk Satyren, vi setter pris på at alle ikke bare hiver seg med i lynsjegjengen. Får du luft i magen etter middag så er det kanskje mulig å lure fruentimmeret med på et forsøk, sånn i gamle ærverdige Hippokrates ånd..

7 kommentarer til «Dagboka onsdag 5. oktober 2011»

  1. De som ikke støtter Svenna, støtter Brann, mediekoret, NFF, Norsk Toppfotball og Drillo-pasningen fra 1994. Børre: Get real da mann. Kjør dine egne vendettaer mot Klansstyret, kommunistene og Al Quida andre steder her enn på VPN.

  2. Åhhh, hva vet du om det ? Jeg liker ikke rasisme, kjønnslemlestele, pedofili, mobbing, kommunisme, tysting, er FOR demokrati – yttringsfrihet og frihet, lavere skatt og comeback av den tyske rock an roll orkesteret Modern Talking….Var det noe mer Fr.Barlien ??

Legg igjen en kommentar