Dagboka fredag 23.september 2011

En usportslig dagbok om usportsligheter I skrivende stund er det solgt 13.100 billetter til kampen mot RBK søndag, noe som vanligvis betyr åtte tusen tilskuere på Ullevål. Vi møter sterk internasjonal motstand fra laget som sjelden slipper til fler enn to nordmenn i startoppstillinga og derfor er NFFs og Nils Johan Sembs store kjæledegge. Laget … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23.september 2011»

En usportslig dagbok om usportsligheter

I skrivende stund er det solgt 13.100 billetter til kampen mot RBK søndag, noe som vanligvis betyr åtte tusen tilskuere på Ullevål. Vi møter sterk internasjonal motstand fra laget som sjelden slipper til fler enn to nordmenn i startoppstillinga og derfor er NFFs og Nils Johan Sembs store kjæledegge. Laget går fra seier til seier og viser igjen gamle takter. Da tenker vi ikke på spesielt godt spill fotballmessig, men på skuespillfaktene. Markus Henriksens søknad om opptak på teaterhøyskolen holder nok ikke samme klasse som Pelu den gangen han fikk krampe i begge beina og filma seg til straffe, og har langt fra samme underholdningsverdi som det LommemAnnan ga publikum og André Muri på Lerkendal i fjor, men likevel. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-AiACppN36I[/youtube]

For de som har glemt det: Pelu og klubben ordna med legeerklæring i etterkant for å bevise Pelus uskyld

For de som har gått lei fotball er det godt å vite at med RBK på banen er det store muligheter for litt håndball i samme slengen. VPN – eller Rekdal på nett som vi en gang ble kalt – har ingen problemer med støtteerklæringer til gamlesjefen som tidligere i høst gikk i strupen på usmakelige Rosenborg etter kampen der Simen Wangberg bevisst skåra med hånda.

Det eneste positive med RBK er at de har en trener som ikke forsvarer usportslighetene slik gamlefar Eggen gjorde og resten av ledelsen i klubben fremdeles gjør. Etter Wangberg-episoden sa han:

– Dette vil vi ha bort til neste gang; jeg vil ikke se et slikt mål igjen

På Lerkendal i går var Ken Henry (ja, han dommer’n) den eneste som så holdinga i feltet som førte til straffe. Sogndaltrener Aabrekk (han som spilte død en gang ) benyttet sjansen til å be dommerne slutte å dømme for holding i feltet siden det er 10-15 slike situasjoner i hver kamp som dommerne ikke ser, og da kan man ikke bare velge ut en tilfeldig holding og dømme på den (sitat Dagbladet). Rosenborgtreneren er av en annen oppfatning og har en annen resept mot uvesenet :

– Slutt å holde! Det er det jeg sier til mine spillere, sier Jønsson

Kan du si det samme til spillerne dine, Martin? Spesielt til Strandberg.

Sjappenytt
Nei, du får ikke to vålerengadrakter om du kjøper én billett til kampen søndag, men du får to kampbilletter (verdi ca kr 500) på kjøpet om du kjøper én drakt (verdi kr 700).  Salgssteder: Vålerenga Sjappa på Oslo S, G-sport Storo, Ryen, Grensen, Alna eller Storgata. Løp og kjøp, for lørdag etter stengetid er det for seint!

En gang blir det for seint å kjøpe buss- og kampbilletter til Bergen neste helg, men ikke ennå.  Buss kr. 500 t/r – avgang Bohemen klokka 7 neste søndag, retur etter kampen som starter klokka 18.
Kampbillet kr. 200 – vi har fått kun 200 billetter i første omgang (..eh.. som også er gyldige i andre omgang)

Vål’enga Magasin er verdt sin vekt i gull – kjøper du i Sjappa eller på Ullevål søndag får du det for en femtilapp

 

Statistikk VIF – RBK på vif-fotball.no

5 kommentarer til «Dagboka fredag 23.september 2011»

Legg igjen en kommentar