Dagboka torsdag 22. september 2011

Mann med håndveske overskygger det meste av fotballnyhetene fra Akersgata i dag, men i morgen er heldigvis Vål’enga magasin tilbake. – På tide å ta dem! Nettavisen fokuserer i dag på den sørgelige statistikken Vålerenga har mot Rosenborg i Martin Andresens tid, null seire, fem tap og to uavgjorte. Ikke uventet er det på Ullevål … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. september 2011»

Mann med håndveske overskygger det meste av fotballnyhetene fra Akersgata i dag, men i morgen er heldigvis Vål’enga magasin tilbake.

– På tide å ta dem!
Nettavisen fokuserer i dag på den sørgelige statistikken Vålerenga har mot Rosenborg i Martin Andresens tid, null seire, fem tap og to uavgjorte. Ikke uventet er det på Ullevål Vålerenga har ytt best motstand, den målløse kampen i fjor burde vi ha vunnet. Og året før hadde vi «trønderne» på kne før de fikk utvist en mann, snudde kampen og vant. Men vi ledet i hvertfall.

– Rosenborg kan ta gullet, men Molde er fortsatt favoritter. Vi må opp mot vårt aller beste for å slå dem, og jeg ser for meg en jevn og tett kamp, sier Martin til Nettavisen, – Rosenborg har vært veldig bra og er det store formlaget i Tippeligaen. Det blir en veldig fin test for oss.

Da er vi der igjen. Sesongen har ikke kommet ordentlig i gang ennå. Kampen mot RBK er en test.

Mens Nettavisen fokuserer på to lag som har vist god høstform, peker vif-fotball på hvor sjuke Vålerenga er før den viktige kampen søndag. Freddy sliter med lysken, Strandberg har vondt i nesa, men den har ikke brutt sammen igjen, Fellah’s lårstrekk leges passe raskt så det er håp for spill søndag, men skulder’n til Ogude bekymrer mest, det er slett ikke sikkert vi får med vår viktigste spiller i høstens viktigste kamp.

Ellers?
Dagbladet påstår at fotballekspertene ikke er i tvil om at Molde tar gullet, RBK og Tromsø sloss om sølvet. Å kalle synserne for eksperter er i drøyeste laget siden de spår at Vålerenga bikker mellom fjerde- og femteplass. Det er Steinar Nilsen som tipper det siste og han er dermed diska, mens Moppen og Tjærnås skal få en sjanse til som troverdige eksperter om de skjerper seg. På den annen side tror Tjærnås på Rosenborg-seier søndag, så han er ute, mens Nilsen er inne igjen med sin hjemmeseier for Vålerenga, det samme som Morten P har trua på. Morten P er dermed mot alle odds kåret til rundens fotballekspert i Dagbladet, men det skal jo ikke så mye til.

Ekspertene i VG er sikre på at Carew vil nå langt og bretter ham ut på midtsiden med lilla dress og manneveske i krokodilleskinn. Vår mann (ja, vi sier fremdeles det om Lille-John)på catwalken sysler med tanken om egen veskekolleksjon. Skikkelig fotballavis den derre VG, asså!

Vål’enga Magasin
Årets andre Vål’enga Magasin lander i abonnentenes postkasser denne uka, og kommer i salg i Sjappa og Narvesen fra fredag. Selges også på kampen mot RBK søndag, husk å ta med en femtilapp da.

Her er hva som står på menyen denne gangen:

– Portrettintervju med Fredrik Stoor
– Truls Haakonsen taler
– Odd Skarheim oppdaterer oss på stadionsutbyggingen
– Intervjuer med medisinmannen Eirik Bjærke, Freddy dos Santos, Benjamin Dahl Hagen, Isaac Boakye, og Nicolai Næss
– Kjetil Siem får så hatten passer av Christian Kjellsen
– Pilsligaen: Vårt panel har testet ti øl fra tippeligabyer
– Drømmelaget til Jo Bergsvand
– Full statistikk og spillerbørs for sesongen så langt samt historisk statistikk
– VIF 1952-1958
– 9 år gamle Jonas skriver om sin drømmedag da VIF møtte Liverpool

Du kan også gå inn på http://www.valenga.no/ og kjøpe abonnement til skarve 269 kroner for seks utgaver. Her kan du også kjøpe gaveabonnement til en Vålerengavenn.

Billetter Brann – Vålerenga
Billettsalget til Brann-Vålerenga startet i Sjappa i dag. Foreløpig er det 200 billetter til 200 kroner stykket. Vanligvis skal bortesupporterne få tilgang til 5% av totalt antall billetter, så vi får helt sikkert flere etter at de 200 første billettene er solgt. Brann stadion har 16.717 seter og 600 ståplasser.

En kommentar til «Dagboka torsdag 22. september 2011»

Legg igjen en kommentar