Dagboka tirsdag 13. september 2011

Selv om Rått Parti ikke stilte liste til kommunevalget har de inntatt Oslo Rådhus med nødvendig antall representanter for Vålerenga stadion Valget er tatt. Stemmene telt opp. Makta fordelt. Om forandringene i mandatfordelingen rokker på bystyrets innstilling overfor Vålerengas forslag til reguleringsplan på Valle og om vi får en trenering av stadionsaken, gjenstår å se. Dagens … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. september 2011»

Selv om Rått Parti ikke stilte liste til kommunevalget har de inntatt Oslo Rådhus med nødvendig antall representanter for Vålerenga stadion

Valget er tatt. Stemmene telt opp. Makta fordelt. Om forandringene i mandatfordelingen rokker på bystyrets innstilling overfor Vålerengas forslag til reguleringsplan på Valle og om vi får en trenering av stadionsaken, gjenstår å se. Dagens politisk blanke dagbokvikar har i tillegg til dårlig karakter i samfunnsfag veldig dårlig omgang med tall, så i dag får dere nøye dere med en røff analyse som kanskje blir imøtegått i morgen.

Om vi ser enkelt på det og teller opp hvem som er for og hvem som er mot oss ser det sånn ut:

Veldig klart for Vålerenga stadion – AP, FrP,SV – 28 mandater i bystyret

Også for Vålerenga Stadion – Rødt, V –  7 mandater i bystyret

Tvilsomme – H, KrF, Grønne –  24 mandater i bystyret

Kort og godt rått parti! 35-24. Dette bør holde så sant det ikke snekres utidige allianser eller at grumsete politisk hestehandling forpurrer bildet.

Ken Henry og  usportslig  guttesport
Vi som var på Bislett i 1952 husker godt at Ken Henry vant OL-gull på 500 fordi Sigmund Søfteland sto igjen i starten. Men vi var sportslige nok  til å godta Ken Henry som vinner, noe vi ikke kan si om navnebroren hans, han med fløyta på Ullevål søndag. At han ikke reagerte mot usportsligheten sjøl, den kommende nedrykkskongen Espen Hoff, er en gåte. Å fekte med tydelig loser-tegn på fingerspråket til klanstribunen umidelbart etter at han hadde satt en lett omdiskutert straffe i mål, er ikke bare usmakelig usportslig, men en klar oppfordring til gult kort, noe årets svakeste dommer i Tippeligaen ikke fikk med seg selv om han stirra rett på episoden. Hoffs samboer heter Linn og han  sier til Nettavisen at han har vist L-tegnet etter hver skåring de siste fire åra. Skal det godtas at Ken Henry av den grunn ser mellom fingrene på sånt?

Gult kort også til Klanen på Bendit.
Forsøket på å likestille kvinnelige linjedommere med sine mannlige linjepikk-kolleger, ved å synge Hora med flagget, var lite gjennomtenkt med tanke på hvordan vi liker å sole oss i likestilling- og antirasime og sånt. For dem som ikke har fått det med seg ennå: Fotball er ikke  lenger bare for gutter.

Take It Away, Odd
Er det bedre å få juling på toppen av bakken eller i bunnen av bakken? Det lurer Tone i p5 på etter å  ha hørt Vålerengas radioreklame for Odd-kampen i morgen. Vi lurer på forskjellige ting vi også. For eksempel hvor få tilskuere det skal til for at publikumstallet faller under 10.000. Møt opp i morgen så får du se. Men om vi møter klorer det seg sikkert over 12 tusen igjen.

Tilskuertelling er en allsidig øvelse.

Les også
VIF2 – Mistet seieren 5 minutter på overtid
Freddy Boy gir seg

9 kommentarer til «Dagboka tirsdag 13. september 2011»

  1. Vet du Børre, nå fremstår du mer eller mindre som en furten guttunge som har blitt tatt med handa i kakeboksen uten lov.

    Du gnager opp og ned og i mente om hvor ille du mener klanstyret er, og hvor tåpelige de fremstår. Personlig mener jeg det er minst like tåpelig, om ikke verre å hevde man støtter ENGA, og heier på dem, samtidig som man skriver dritt om muslimer og innvandrere forøvrig. Halve laget er jo enten innvandrere eller muslimer… Hva fankern mener du egentlig?

    Slutt å furt Børre, get over it. Nå begynner du å fremstå som klovnen. Kanskje du heller skal bruke mer energi på å tenke over HVA du skriver, HVOR du skriver det, og på HVILKEN måte du skriver det.

  2. INGEN her inne av dere jenter eller på Vpn av jenter har tatt avstand i fra at denne stakkars linjejenta ble dissa og kalt hore, merkelig…, er dere redd for å si noe ? Eller er dere SÅ politisk korrekte ? Feig og ynkelig mener jeg, dette handler om deres medsøster

Legg igjen en kommentar