Senterpartiet om Vålerenga stadion

Valgdagen nærmer seg. Senterpartiets løfter omkring Vålerenga stadion har vi fått av Margaret Eide Hillestad, bystyrekandidat for Oslo SP. Vålerenga har hatt sin reguleringsplan på offentlig høring. I den endelige versjonen er næringsarealene redusert fra 80.000 til 60.000 kvm på Hovin Skole – tomta og høyden er maksimalt den samme som byggene ved siden av … Fortsett å lese «Senterpartiet om Vålerenga stadion»

Valgdagen nærmer seg. Senterpartiets løfter omkring Vålerenga stadion har vi fått av Margaret Eide Hillestad, bystyrekandidat for Oslo SP.

Vålerenga har hatt sin reguleringsplan på offentlig høring. I den endelige versjonen er næringsarealene redusert fra 80.000 til 60.000 kvm på Hovin Skole – tomta og høyden er maksimalt den samme som byggene ved siden av for å imøtekomme plan- og byggs forslag på 55.000 på samme tomt.

Vil ditt parti støtte 60.000 kvm næring/kontor på Hovin Skole – tomta? Det totale antall kvm næring er 75.000 utenfor stadionet.

– Vi støtter alternativet med 60.000 kvm næring/kontor på Hovin-skoletomta.

Skal Oslo kommune ta kostnadene med bygging av offentlig vei og annen infrastrukturkostnad rundt stadionområdet som skal tilfalle kommunen?

– Oslo kommune skal selvsagt ta kostnadene med bygging av offentlig vei  og  annen infrastrukturkostnad rundt stadionområdet som skal tilfalle kommunen.

Ønsker ditt parti å få fortgang i saken sånn at ny stadion kan stå ferdig så snart som mulig?

– Ja, vi ønsker å få fortgang i saken sånn at ny stadion kan stå ferdig så snart som mulig.

Hva kan du og ditt parti love velgerne om Vålerengas nye stadion?

– Senterpartiet støtter at idrettens andel av overskuddet til Norsk Tipping skal øke fra dagens 45,5 til 64 prosent. Senterpartiet ønsker å bidra til å styrke det brede mangfoldet og aktivitetstilbudene som skjer i idrettslag i hele Oslo, også på Vålerenga.

 

En kommentar til «Senterpartiet om Vålerenga stadion»

Legg igjen en kommentar