Dagboka tirsdag 6. september, 2011

Vålerenga 2 greide 3-3 mot Strømsgodset 2. lag i går ettermiddag etter en grusom 1. omgang der man gikk av banen med 1-3 i sekken. Mohammend Fellah skal han en stor del av æren for opprydningen. Dessuten så oppfordrer vi til stoldugnad. Vålerenga 2 trenger virkelig å begynne å sanke poeng om det skal bli … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. september, 2011»

Vålerenga 2 greide 3-3 mot Strømsgodset 2. lag i går ettermiddag etter en grusom 1. omgang der man gikk av banen med 1-3 i sekken. Mohammend Fellah skal han en stor del av æren for opprydningen. Dessuten så oppfordrer vi til stoldugnad.

Vålerenga 2 trenger virkelig å begynne å sanke poeng om det skal bli et videre liv i 2. divisjon. Gårsdagens kamp viser at det kanskje er håp, selv om det innledningsvis ikke så sånn ut.

Det begynte bra da Ghayas Zahid fikk pirket en retur i mål etter at ballen hadde truffet tverrliggeren. Så var det slutt på moroa. Vi siterer FrankO på forumet:

Pause, 1-3. Godset leder fortjent til pause, Kongshavn har noen redninger, mens Godsets keeper bare har hatt et flakkende skudd fra Fellah å bryne seg på.

Midtforsvaret er utrolig dårlig og Godset prøver hele tiden å tre ballen mellom Solli og Stoor – naturlig nok.

Verken Chuma (skadet), Nordvik (benken) eller Strand (skadet på oppvarminga) spiller. Kun Stoor og Fellah fra A og ingen har imponert.

Vålerenga har en sjanse til å kapre poeng dersom de hever seg betraktelig mens Godset senker seg et par hakk. Og griser kan fly.

Nå viser det seg at Chuma hadde karantene og Nordvik ikke satt på benken – men hva så? Vålerenga 2 spilte katastrofalt.

– Det ble en litt rotete kamp som var litt Hawaii-preget, begge lag hadde hver sin omgang. Kampen bar preg av mange enkle personlige feil og pasningsfeil fra begge lag. Så havnet vi under 1-3, hvor to av målene er klare kontringer, og det var noe vi hadde fokus på før kampen at vi skulle unngå, så vi var ikke veldig fornøyd når vi gikk inn til pause, sier trener Aleksander Olsen til vif.no.

Han fortsetter:

– Vi måtte justere måten vi presset høyt på og det fikk vi rettet litt på i andre omgang, og det at vi kommer tilbake fra 1-3 er positivt og det må vi ta med oss, det er ikke hverdagskost.

Unggutta, anført av Mohammed Fellah, kom nemlig ut av garderoben som løver – og innen «stadionuret» viste 58 minutter spilt sto det 3-3, begge reduseringsmålene scoret av Fellah.

Så mistet man litt grepet, Fellah gikk på en smell, og kollapsen mot slutten av kampen – som 2. laget har spesialisert seg på i år – truet. Men laget holdt inn og sluttresultatet ble 3-3. Og det skal vi si oss fornøyd med, i denne omgang.

Griser flyr visst rett som det er.

Stoler skal opp, og stoler skal ned!

Klanen drives på dugnad, og Klanen trenger deg til det. For å kunne opprettholde ståplasser på område 228 må altså vi selv fikse på dette. Har du lyst til å bidra på dette kan du melde deg på dugnadsvarsling her vian denne siden.

Har du lyst å bidra på Tifodugnader også, så gjelder det å klikke her.

Veigar

I disse landskamptider føler vi oss til å ta med minst én landskampnyhet med Vålerengarelevans: Islandske Visir melder at Veigar Pall Gunnarsson skal ha trukket seg fra troppen. Det på grunn av uenigheter med trener Olafur Johannesson.

– Han bestemte seg for å forlate hotellet, bekreftet Johannesson i VG/Visir.

Som også skriver at Roy Keane muligens blir utpekt som ny landslagssjef på Island.