Fremskrittspartiet om Vålerenga stadion

Vålerenga på nett har stilt fire likelydende spørsmål til alle 15 partier som deltar i årets Oslo-valg. Vi publiserer  svarene og vil rangere partienes svar utfra hva som tjener Vålerenga best. Først ut er Fremskrittspartiet: På vegne av Oslo FrPs ordførerkandidat Carl I. Hagen svarer Roy Hammerø, politisk rådgiver i Oslo FrPs bystyregruppe 1. Vålerenga … Fortsett å lese «Fremskrittspartiet om Vålerenga stadion»

Vålerenga på nett har stilt fire likelydende spørsmål til alle 15 partier som deltar i årets Oslo-valg. Vi publiserer  svarene og vil rangere partienes svar utfra hva som tjener Vålerenga best. Først ut er Fremskrittspartiet:

På vegne av Oslo FrPs ordførerkandidat Carl I. Hagen svarer Roy Hammerø, politisk rådgiver i Oslo FrPs bystyregruppe

1. Vålerenga har hatt sin reguleringsplan på offentlig høring. I den  endelige versjonen er næringsarealene redusert fra 80.000 til 60.000  kvm på Hovin Skoletomta og høyden er maksimalt den samme som byggene  ved siden av for å imøtekomme Plan- og byggs forslag på 55.000 på  samme tomt. Vil ditt parti støtte 60.000 kvm næring/kontor på  Hovin-skoletomta? Det totale antall kvm næring er 75.000 utenfor  stadionet.

–  Ja, FrP støtter dette. Når saken var på høring i  bydelsutvalget(BU) i Gamle Oslo 05.05.11, så stemte FrP for forslaget.  AP, SV, Høyre og Venstre stemte mot.

2. Skal Oslo kommune ta kostnadene med bygging av offentlig vei og  annen infrastrukturkostnad rundt stadionområdet som skal tilfalle  kommunen?

–  Ja, FrP er synes det er rimelig at kommunen dekker dette.

3. Ønsker ditt parti å få fortgang i saken sånn at ny stadion kan stå ferdig så snart som mulig?

–  Ja, FrP vil bidra til at saken kan behandles raskt, slik at ny  stadion kan realiseres så fort som mulig.

4. Hva kan du og ditt parti love velgerne om Vålerengas ny stadion?

– FrP fremmet forslaget i 2007 om å la VIF kjøpe tomten på Valle  Hovin for kr 1. Det er altså FrP som har vært den politiske  initiativtakeren for en ny stadion. Vi vil støtte Vålerenga sitt forslag i bystyret, slik vi gjorde  da saken var til behandling i BU i Gamle Oslo 05.05.11

3 kommentarer til «Fremskrittspartiet om Vålerenga stadion»

Legg igjen en kommentar