Dagboka torsdag 25. august 2011

Det er torsdag, det er nyhetstørke og det eneste vi har å melde om er viktig pauseunderholdning i kampen mot Haugesund og en dyr bomtur til Valle i natt.   Pauseunderholdningen mot Haugesund Det blir kanskje tidenes viktigste pauseunderholdning i kampen mot Haugesund. Klubben har samla de største løgnhalsene fra hele byen, eller politikere fra … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. august 2011»

Det er torsdag, det er nyhetstørke og det eneste vi har å melde om er viktig pauseunderholdning i kampen mot Haugesund og en dyr bomtur til Valle i natt.

 

Pauseunderholdningen mot Haugesund

Det blir kanskje tidenes viktigste pauseunderholdning i kampen mot Haugesund. Klubben har samla de største løgnhalsene fra hele byen, eller politikere fra forskjellige partier om du vil, til å flagge sitt syn på stadionsaken. De partiene som gjorde at vi fikk stadionvedtak sist kan følge opp dette, mens partiene Høyere og Venstre har litt å rette opp. Høyre var mot sist, mens Venstre fremmet sitt eget forslag som ikke kunne få flertall og var ikke en del av det politiske flertallet som stemte frem tomt til Vålerenga.

 

Spaninga ved Valhall

Redaktør Viggo sov i bilen ved Valhall i natt og trodde han lå godt an til Scoop-prisen, da det lyste i blitslamper utafor bilen. Etter å ha gnidd sukatene ut av øya og spretti ut av bilen for å se hvem det ble tatt bilder av, var skuffelsen stor da det kun var en parkeringsvakt som skaffa dokumentasjon for gullappen. Skal du opp til Valhall for å spionere på hvem som kommer og går, parker i det minste lovlig!

 

Vålerengas inkluderingsprosjekt

Vålerenga lanserer i disse dager sitt inkluderingsprosjekt. Et prosjekt som bør fylle oss alle med stolthet og glede. Prosjektet retter seg mot de som faller under fattidomsgrensa og innebærer en rekke sosiale tiltak knyttet både mot barna og hele husholdet. Det er flott at klubben viser ansvar i forhold til at barn og unge ikke holdes utenfor aktivitet på grunn av foreldrenes økonomi. Vi gratulerer klubben med et viktig sosialt tiltak.

 

Prisen har gått opp

Aafk kunne i dag melde at Saudi-Arabia har skrudd opp prisen på den senegalesiske spissen Andrè Senghor har gått opp til 13,5 millioner norske kroner, mye penger for en liten vestlandsklubb, et helt greit utlegg for arbeiderklubben fra Oslo Øst. Rapportene på spilleren skulle tyde på at det er svært overraskende om spilleren havner i Norge i det hele tatt, men lovende virker han.

 

Vålerenga i dag

Det er kamp lørdag, den viktigste kampen er kanskje i pausa!

Legg igjen en kommentar