Dagboka fredag 26. august 2011

Det er dagen før nye tre poeng mot Haugesund og nye løfter fra politikerne i stadionsaken.Begge deler er viktig for klubben. I natt skjedde det mindre på Valle enn på soverommet ditt. Haugesund Haugesund er en by og et lag jeg strengt tatt ikke har noe forhold til, men jeg registrerer at de er i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. august 2011»

Det er dagen før nye tre poeng mot Haugesund og nye løfter fra politikerne i stadionsaken.Begge deler er viktig for klubben. I natt skjedde det mindre på Valle enn på soverommet ditt.

Haugesund

Haugesund er en by og et lag jeg strengt tatt ikke har noe forhold til, men jeg registrerer at de er i Tippeligaen. Treneren deres er av det mer sympatiske slaget og det gjør at Haugesund er en motstander der alt det handler om er tre poeng, i skøyter ville vi kalt dem for et buljongpar.

 

Vålerenga

Yssouf Kone er ute mot Haugesund mens Fellah står over etter 5 gule kort. Ogude derimot er klar for kamp tross sitt røde kort med andrelaget i sin siste opptreden der. Vi har altså et relativt sterkt lag og Haugesund er en motstander vi har et godt tak på hjemme.

 

Dommer

Morgendagens dommer, Hafsås, kommer i fra Trondheim og da er det vanskelig å la seg overaske over at vi aldri har vunnet kamper han har ledet, tross fire forsøk. Dagboka tror i hvert fall ikke vi får noe gratis fra den kanten.

 

Freddy tar seg muligens en bønne på Ullevaal

Nei, slapp av han har ikke slutta med ball og funnet fram pipa, bønne er tydeligvis en nymotens måte å beskrive et slag i skulderen på, eller slag generelt på. Freddy har slitt med skulderen og vil gi seg selv et kraftig slag for å få den på plass igjen dersom det er nødvendig. Hyggelig at du er tilbake freddyboy, men håper du blir mer stabil i prestasjonene og styrker oss i serieinnspurten.

 

Tikk-tikk-tikk

Ja, det er overgangsvinduet vi må innom i dag også. Alle norske lag er ute av Europa etter gårsdagens fadeser og det gjør at ingen fikk noe økonomisk forsprang eller økt signeringsbehov i år. Det må være positivt for Vålerenga, så nå er det bare å finne frem penner og pølsepapir, nå er det signeringstid.

Legg igjen en kommentar