Dagboka tirsdag 16. august, 2011

Endelig kan vi komme med en gladnyhet: Vålerenga 2 feide Skarp av banen 11-0 i går og befinner seg nå kun 5 poeng fra fast grunn. Et par slike til så er man i nærheten av mål. Men først skal vi suge litt på denne karamellen. I første omgang så herjet Bojan Zajic og Lars … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 16. august, 2011»

Endelig kan vi komme med en gladnyhet: Vålerenga 2 feide Skarp av banen 11-0 i går og befinner seg nå kun 5 poeng fra fast grunn. Et par slike til så er man i nærheten av mål.

Men først skal vi suge litt på denne karamellen. I første omgang så herjet Bojan Zajic og Lars Iver Strand som scoret henholdsvis to og ett mål hver.

– Det kan hende vi var litt star struck da de stilte med et godt lag med Lars Iver Strand og Bojan Zajic, mens vårt eget lag var vel tynt, sier Skarp trener Vidar Haldorsen i Aftenposten.

De unge rekruttene ville ikke være noe dårligere og svarte med 8 mål, vel og merke dersom vi regner med Adnan Haidar som en av «unggutta». Samma det, æres den som æres bør: Chuma Anene og Shåresh Ahmadi scoret tre mål hver mens Ghayas Zahid og Adnan Haidar putta ett.

– Vi hadde forventninger i dag om at dette var en kamp vi skulle styre og skape mange sjanser, man vet jo aldri hvor mange mål man klarer å omsette av de sjansene vi skaper, men vi hadde et reelt håp om at vi i dag kunne skape litt og vi er brukbart effektive på sjansene etter hvert, vi kunne godt scoret 3-4 til, men 11-0 får rettet opp en del på målforskjellen vår, det kan bli viktig på slutten, sier trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

Nå må det legges til at motstanden Skarp bød på ikke var all verden, uttalelser fra deres trener kan tyde på at det slites i Skarp-leiren.

– Dette var en helsvart dag, kan du trygt si. Jeg har drevet på med fotball i 20 år nå, men dette er det pinligste jeg har vært med på, forteller Vidar Haldorsen til Aftenposten.

Men det skal for all del ikke ta noe som helst av gleden fra denne seieren. Måtte det smitte! Både på videre spill for rekruttene og ikke minst for a-laget.

Billetter

Billettsalg til kampen Lillestrøm – Vålerenga 18.sep kl 18.00 er satt i gang av Sjappa med lukket forhåndsalg til sesongkortinnehavere fra mandag 15.august i en uke, deretter så er det åpent salg fra mandag 22.august. Sjappa har fått inn
1200. billetter i første omgang. Prisen er kr 190,-

For ordens skyld så gjør vi oppmerksom på at hverken NFF eller Vålerenga bekrefter kamptidspunktet på sine sider ennå, men slikt begynner vi vel å bli vant med nå.

Noe mer dagsaktuelt så har vi Sarpsborg 08 – Vålerenga allrede til lørdagen. Der går billettsalget ikke fullt så fort unna, men det er åpent billettsalg nå, så det gjelder å storme ned i Sjappa så fort som bare det.

Legg igjen en kommentar